مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح علیه «الحشد الشعبی» عراق تصویب کرد

جمعه 10 مرداد 1399
21:50
مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح علیه «الحشد الشعبی» عراق تصویب کرد
مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح را به تصویب رسانده که در صورت تبدیل شدن به قانون دولت آن کشور را به انجام اقداماتی علیه سازمان الحشدالشعبی عراق ملزم می‌کند.

العالم - آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا امروز جمعه طرحی را به تصویب رساند که خواستار ملزم کردن دولت این کشور به انجام اقداماتی علیه سازمان الحشد الشعبی عراق است.

«جو ویلسون»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که تهیه‌کننده این ۲ طرح بوده هدف طرح‌های مذکور را «ممانعت از اختصاص بودجه مالیات‌دهندگان آمریکا به شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران» عنوان کرده است.

این ۲ طرح امروز جمعه در قالب دو متمم به لایحه بودجه وزارت دفاع آمریکا اضافه شده‌اند، اما تصویب آنها به عنوان بخشی از این لایحه به معنی تبدیل شدن آن به قانون نیست.

برای تبدیل به قانون، مفاد این دو طرح باید در متن مشترکی از لایحه بودجه وزارت دفاع آمریکا که هر دو شاخه قانونگذاری کنگره (مجلس سنا و مجلس نمایندگان) بر سر آن به توافق می‌رسند گنجانده شود.

جو ویلسون در بیانیه‌ای که بعد از تصویب دو متمم مذکور در مجلس نمایندگان صادر کرده نوشته است: «این متمم‌ها، مانع از اختصاص پول‌های مالیات‌دهندگان آمریکایی به شبه‌نظامیان بدنام عراق می‌شوند که حاکمیت عراق را تضعیف کرده و دستشان به خون آمریکایی‌ها آلوده است.»

وی اضافه کرده است: «گروه‌هایی که "نیروهای بسیج مردمی" را تشکیل می‌دهند و به خصوص نائبان بزدل ایران یعنی سازمان بدر، مجری طرح‌های شرورانه ایران در عراق هستند و در حمله به سفارت ما در بغداد دست داشتند. آنها باید به عنوان سازمان تروریستی تحریم شوند.»

وی افزوده است: «به عنوان کمترین اقدام، ما باید اطمینان حاصل کنیم حتی یک پنی از دلارهای مالیات‌دهندگان آمریکایی که با مشقت به دست می‌آیند به جیب این تبهکاران جانی که به دنبال بی‌ثبات کردن عراق و آسیب زدن به خانواده‌های آمریکایی هستند نمی‌رود.»

روی وب‌سایت کنگره آمریکا هنوز جزئیات بیشتری از طرح‌های این قانونگذار آمریکایی منتشر نشده است.

این طرح در حالی به تصویب رسیده که سازمان الحشد الشعبی عراق بیشترین نقش را در مبارزه با گروه تروریستی داعش داشته است. این سازمان همچنین هم‌اکنون نقش فعالی در تلاش برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از عراق دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد