انهدام یکی از بزرگترین انبارهای مهمات تروریست‌ها در ادلب

دوشنبه 13 مرداد 1399
14:40
انهدام یکی از بزرگترین انبارهای مهمات تروریست‌ها در ادلب
جنگنده‌های سوری امروز یکی از مهمترین انبارهای سلاح و مهمات متعلق به جبهه النصره را در ادلب منفجر کردند که بیش از بیست تروریست در پی آن کشته و زخمی شدند.

العالم - سوریه

جنگنده‌های سوری ظهر امروز دوشنبه یکی از انبارهای مهمات متعلق به گروه تروریستی جبهه النصره را در استان ادلب واقع در شمال غرب این کشور منهدم کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که این جنگنده‌ها، یکی از بزرگترین انبارهای تجهیزات و مهمات متعلق به النصره را در اطراف شهر «بنش» واقع در شمال شرق استان ادلب، منهدم کردند.

خبرنگار اسپوتنیک که در ادلب حضور دارد، خبر داد، در پی این حملات، این انبار، به صورت کامل تخریب شد و آتش‌سوزی گسترده‌ای در مناطق اطراف صورت گرفت.

یک منبع میدانی گفت که این عملیات، پس از رصد یکی از مواضع جبهه النصره توسط پهپادهای ارتش سوریه انجام شد. تروریستها از این موضع، به عنوان انبار سلاح و مهمات استفاده می‌کردند.

وی تأکید کرد، شناسایی این مقر باعث شد که جنگنده‌های سوری، عملیات خود را آغاز کنند و بلافاصله صدای انفجارهایی در چند منطقه از ادلب به گوش رسید که ناشی از انفجار مهمات بود.

منبع مذکور خاطر نشان کرد، بر اساس اطلاعات اولیه، در پی این حملات، بیش از 20 تروریست که در نزدیکی محل انفجار قرار داشتند، کشته و زخمی شدند.

بخش اعظم استان ادلب در اشغال تروریستها قرار دارد. ارتش سوریه بارها تأکید کرده است که این استان را نیز از عناصر تروریستی پس خواهد گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود