تغییر نظر ترامپ درمورد برگزاری انتخابات پُستی

چهارشنبه 15 مرداد 1399
15:02
تغییر نظر ترامپ درمورد برگزاری انتخابات پُستی با وجود انتقاد رئیس‌جمهور آمریکا از نحوه برگزاری انتخابات پُستی، وی رأی‌دهندگان ایالت فلوریدا که ایالت حساسی برای اوست را به‌ بر‌گزاری انتخابات به این صورت تشویق کرده است.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از ماه‌ها انتقاد از بر‌گزاری انتخابات ریاست‌جمهوری به صورت پُستی، روز گذشته (سه‌شنبه) نظر خود را در این باره عوض کرد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز»، ترامپ که روز دوشنبه از طرح فرماندار ایالت نوادا برای بر‌گزاری انتخابات پُستی انتقاد کرده بود، روز گذشته در پیامی توئیتری، رأی‌دهندگان ایالت فلوریدا را تشویق کرد از طریق پُست رأی دهند.

ترامپ در این توئیت نوشت: «چه نام آن را رأی‌‌گیری پُستی یا رأی‌گیری غیابی بگذارید، سیستم انتخاباتی در فلوریدا امن و مطمئن، آزمایش‌شده و صحیح است.»

وی ادامه نوشت: «سیستم رأی‌گیری فلوریدا پاک شده است (ما تلاش دموکرات‌ها برای تغییر [در این ایالت] را شکست داده‌ایم)، بنابراین من همه را تشویق می‌کنم خواستار برگه‌ رأی و برگزاری رأی‌گیری از طریق پُست شوند.»

ترامپ همچنین در نشستی خبری گفته بود: «آنها (مردم فلوریدا) این کار را سال‌ها انجام داده‌اند و در این کار واقعاً فوق‌العاده عمل‌ کرده‌اند.»

وی افزود: «این کار (رأی‌گیری پستی) سال‌ها طول می‌کشید [اما در فلوریدا] هفته‌ها یا ماه‌ها طول نکشید. در ایالت نوادا آنها این رأی‌گیری را تا هفته‌ها طول خواهند داد، شما (خطاب به مردم نوادا) نمی‌توانید این کار را انجام دهید.»

این در حالی است که در خواست دموکرات‌ها برای برگزاری رأی‌گیری پُستی در ایالت فلوریدا نیز افزایش یافته است. ترامپ به طور قریب به یقین باید در این ایالت پیروز شود تا بتواند به دور دوم ریاست‌جمهوری راه یابد.

دموکرات‌ها در حال حاضر حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از شهروندان این ایالت را در اختیار دارند که برای رأی‌گیری از طریق پست ثبت نام کرده‌اند. این تعداد ۶۰۰ هزار نفر بیشتر از جمهوری‌خواهان است.

گفته می‌شود تعداد رأی‌دهندگان حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالت فلوریدا اختلاف بسیار کمی دارد.

شاید ترامپ به همین دلیل نظر خود را درباره بر‌گزاری انتخابات به صورت پستی عوض کرد تا نظر رأی‌دهندگان ایالت فلوریدا را به خود جلب کند و به‌گونه‌ای در این ایالت پیروز شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی