فیسبوک و توییتر مطلب ترامپ درباره کرونا را حذف کردند

پنج‌شنبه 16 مرداد 1399
08:05
فیسبوک و توییتر مطلب ترامپ درباره کرونا را حذف کردند
فیسبوک و توییتر ویدیوی منتشر شده توسط ستاد انتخاباتی ترامپ را که حاوی اطلاعات نادرست درباره کرونا بود، حذف کردند.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و توییتر بامداد پنجشنبه یک ویدئو حاوی اطلاعات نادرست درباره ویروس کرونا را که از سوی ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا منتشر شده بود، حذف کردند.

ترامپ چهارشنبه‌شب در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس‌نیوز مدعی شده بود که «کودکان در مقابل ویروس کرونا تقریبا ایمن هستند» و حساب رسمی ستاد انتخاباتی او این بخش از سخنان‌اش را در فیسبوک و توییتر منتشر کرده بود.

همین ویدئو از سوی حساب رسمی شخص ترامپ در این شبکه‌های اجتماعی نیز بازنشر شده بود، اما این شبکه‌ها با استناد به مقرراتشان درباره ویروس کرونا این ویدئو را در هر دو حساب پنهان کردند.

یک سخنگوی توییتر هم گفت که حساب کاربری ستاد انتخاباتی ترامپ تا زمانی که اقدام به حذف این ویدئو نکند، امکان انتشار توییت جدید نخواهد داشت.

به نوشته رویترز، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا گفته است اگرچه بزرگسالان تاکنون بیشترین مبتلایان به کرونا را تشکیل داده‌اند، برخی کودکان و نوزادان نیز به این ویروس مبتلا شده و ناقل آن بوده‌اند.

ترامپ پس از مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز، در یک کنفرانسی خبری در کاخ سفید نیز ادعای خود درباره ایمن بودن کودکان در مقابل کووید۱۹ را تکرار کرد.

یک سخنگوی فیسبوک اعلام کرد که این اولین بار است که این شبکه اجتماعی به خاطر پیشگیری از انتشار اطلاعات نادرست درباره کرونا، اقدام به حذف یکی از مطالب ترامپ می‌کند.

فیسبوک به رغم آنکه پیشتر مطالبی را از صفحه رسمی ستاد انتخاباتی ترامپ به دلیل مشابه حذف کرده بود، به خاطر حذف نکردن اطلاعات نادرستی که توسط ترامپ منتشر می‌شود، از سوی قانونگذاران آمریکایی و کارمندان خود تحت انتقاد بود.

این شبکه اجتماعی پیشتر مطلبی را که حاوی یک نماد نازیسم بود، از حساب رسمی ترامپ و ستاد انتخاباتی او حذف کرده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز