گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با میشل عون درباره انفجار بیروت

شنبه 18 مرداد 1399
01:30
گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با میشل عون درباره انفجار بیروت رئیس‌جمهور آمریکا در تماس تلفنی با همتای لبنانی خود، کشته شدن شمار زیادی از مردم لبنان در حادثه انفجار بندر بیروت را تسلیت گفت.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیشب با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان تماس تلفنی برقرار کرد.

ترامپ در این تماس تلفنی ضمن تسلیت به همتای لبنانی خود به مناسبت کشته شدن بیش از 150 نفر از مردم لبنان در انفجار بندر بیروت، بر حمایت خود از لبنان برای عبور از این بحران تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه کمک‌های فوری از کشورش به لبنان ارسال خواهد شد، تصریح کرد: من برای حمایت از لبنان در کنفرانس پاریس که ماکرون خواستار برگزاری آن شده، شرکت می‌کنم.

از سوی دیگر، رئیس جمهور لبنان به ترامپ گفته که امیدوار است آمریکا برای پایان پرونده ترسیم مرزهای دریایی کمک کند.

میشل عون تصریح کرد: برای حمایت از ثبات امنیتی و اجتماعی لبنان و مقابله واقعی با فساد و مجازات مفسدان به همکاری با یکدیگر نیاز داریم.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر وحیدی: برای هم‌افزایی با وزارت دفاع آمادگی داریم


موشک‌های یمن چگونه معادلات را تغییر دادند؟


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و پاکستان


پزشکیان: از واردات بنزین بی‌نیاز شده‌ایم


سرلشکر حاتمی: گام‌های پرشتابی برای تحکیم امنیت برداریم


ورود دومین ایرلاین خارجی بعد از فشار هوایی آمریکا+فیلم


موج جدید خشم و اعتراضات مردمی در سراسر اروپا با صدها دستگیری


رایزنی ایران و مالزی برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری


بایکوت اسرائیل در بازار نشر آمریکا؛ انزوای بی‌سابقه ادبیات عبری


کودکان قربانی جنگ، نباید فراموش شوند