حمله معترضان آمریکایی به مرکز پلیس پورتلند

شنبه 18 مرداد 1399
09:19
حمله معترضان آمریکایی به مرکز پلیس پورتلند معترضان آمریکایی ساکن شهر پورتلند ایالت اورگان ضمن برپایی تظاهرات در اعتراض به حضور نیروهای فدرال، به شدت با پلیس درگیر شدند.

العالم - آمریکا

به نقل از شبکه آمریکایی «ABC »، دیروز، جمعه شهر پورتلند ایالت اورگان شاهد برگزاری اعترضات خشونت آمیز صدها آمریکایی بود.

منابع محلی می‎گویند معترضان در جریان اعتراضات به یکی از مراکز پلیس و خودروهای نیروهای پلیس در شرق پورتلند حمله کردند.

بر اساس این گزارش، این اعترضات خشونت آمیز ساعاتی پس از درخواست شهردار پورتلند از معترضان برای ترک خیابان‌ها بالا گرفت.

منابع خبری گزارش دادند که در جریان این اعتراضات خشونت آمیز و درگیری بین پلیس و معترضان، شماری زخمی شدند.

اعترضات ساکنان پورتلند به استقرار نیروهای پلیس فدرال آمریکا در این شهر، از روز چهارشنبه گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

پورتلند در پی قتل جورج فلوید سیاه پوست آمریکایی به دست پلیس، شاهد اعتراضات گسترده علیه نژادپرستی و رفتارهای وحشیانه پلیس آمریکا بوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم