اقدام گوگل علیه ایران

شنبه 18 مرداد 1399
13:31
اقدام گوگل علیه ایران شرکت آمریکایی گوگل مدعی شده ۱۶ حساب کاربری یوتیوب را که به دولت ایران وابسته بود و در عملیات‌های هماهنگ‌شده برای تأثیر‌گذاری در رسانه‌های اجتماعی نقش داشته را مسدود کرده است.

العالم - آمریکا

روز چهار‌شنبه شرکت آمریکایی گوگل گفت که این شرکت اقدامی را علیه حساب‌های کار‌بری یوتیوب وابسته به دولت ایران انجام داده است.

به نوشته وبگاه «المانیتور»، گوگل گفته این شرکت ۱۶ حساب کاربری یوتیوب که بر اساس شواهدی وابسته به اتحادیه بین‌المللی رسانه‌های مجازی تحت حمایت دولت ایران بوده را در ماه آوریل مسدود کرده است.

گوگل مدعی شده این حساب‌های کاربری مشکوک، بر اساس شواهدی در «عملیات‌های هماهنگ شده برای تأثیرگذاری [در رسانه‌های اجتماعی]» نقش داشته‌اند که حاوی اطلاعات خاصی بوده‌اند.

گوگل ادعا کرده کاربران این حساب‌ها به زبان عربی محتوا‌هایی را درباره بیماری کووید-۱۹ در آمریکا و همچنین روابط آمریکا و عربستان منتشر کرده‌اند.

گوگل همچنین حساب‌های کاربری وابسته به دولت‌های روسیه و چین را نیز در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ بست.

در ماه آوریل نیز شبکه اجتماعی فیس بوک چند حساب کاربری که گفته بود وابسته به دولت ایران هستند را مسدود کرد.

این شبکه اجتماعی ادعا کرده بود که این حساب‌ها در حال گسترش اطلاعات غلط در چند کشور جهان هستند.

توئیتر نیز روز پنجشنبه از لیبل‌هایی برای چین، آمریکا، روسیه، فرانسه و انگلیس، از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و همچنین رسانه‌های دولتی این کشور‌ها رونمایی کرد.

برای مثال حساب کاربری شبکه محبوب راشاتودی به زبان عربی اکنون لیبل «رسانه وابسته به دولت» را دارد.

به گفته توئیتر این لیبل به رسانه‌هایی در این کشور‌ها نسبت داده می‌شود که دولت بر محتوا‌های ویرایشی آنان از طریق ارائه پول، فشار‌های مستقیم و غیر‌مستقیم سیاسی یا تنظیم تولید و انتشار این محتوا‌ها کنترل و نظارت دارد.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد