دفتر نخست‌وزیری عراق از سفر «الکاظمی» به آمریکا خبر داد

شنبه 18 مرداد 1399
16:31
دفتر نخست‌وزیری عراق از سفر «الکاظمی» به آمریکا خبر داد دفتر نخست‌وزیری عراق اعلام کرد که مصطفی الکاظمی هفته آینده به آمریکا سفر خواهد کرد.

العالم- عراق

دفتر نخست‌وزیری عراق امروز (شنبه - 8 آگوست) طی بیانیه‌ای زمان سفر «مصطفی الکاظمی» به آمریکا را هفته آینده اعلام کرد.

بر اساس این بیانیه، نخست‌وزیر عراق هفته آینده در راس یک هیأت بنا به دعوت رسمی به آمریکا سفر خواهد کرد و در بیستم ماه جاری میلادی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، در سفر الکاظمی به آمریکا، پرونده‌های مربوط به روابط دوجانبه، مسائل مهم مشترک، همکاری مشترک در زمینه‌های امنیت، انرژی، بهداشت، اقتصاد، سرمایه‌گذاری و شیوه‌های تقویت آن بررسی خواهد شد. همچنین مسأله مهار همه‌گیری کرونا و همکاری دوجانبه در راستای منافع مشترک دو کشور مورد رایزنی قرار خواهد گرفت.

کاخ سفید نیز دیروز (جمعه 7 آگوست) اعلام کرد که الکاظمی 20 آگوست جاری با ترامپ دیدار خواهد کرد.

این سفر در حالی هفته آینده انجام می‌شود که قرار بود الکاظمی در ماه ژوئیه (تیر) به واشنگتن سفر کند، ولی «وضعیت جسمانی شاه سعودی و لغو سفر به ریاض، بر زمان این سفر نیز تأثیر گذاشت و برنامه سفر او به واشنگتن را به تاخیر انداخت.

دو هفته پیش «رحیم العبودی» عضو حزب «جریان حکمت ملی عراق» گفت که تیم مذاکره کننده عراقی که در جلسات آتی گفت‌وگوهای راهبردی عراق و آمریکا در واشنگتن حضور خواهند داشت، در سطح عالی از وزرا (خارجه، دارایی، دفاع، کشور و برق)، فرماندهان امنیت و مشاوران خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز