غنی: امروز تمام زندانیان باقی مانده طالبان آزاد می‌شوند

يکشنبه 19 مرداد 1399
12:44
غنی: امروز تمام زندانیان باقی مانده طالبان آزاد می‌شوند
رئیس جمهور افغانستان در نشست اختتامیه لویه جرگه مشورتی گفت: با تصمیم لویه جرگه و با دستور وی امروز تمام زندانیان طالبان آزاد می‌شوند.

العالم - آسیا

«اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان امروز (یکشنبه) در نشست اختتامیه لویه جرگه مشورتی گفت: تصمیم لویه جرگه تنها تصمیم این نهاد نیست بلکه تصمیم دولت و تمام مردم افغانستان است.

وی افزود: افغانستان در یک دو راهی گیر افتاده بود و لویه‌جرگه با تصمیمی که گرفت راه را برای مردم افغانستان مشخص کرد.

غنی در ادامه سخنان خود حمله بر بلقیس روشن، نماینده مردم فراه در نخستین روز لویه‌جرگه مشورتی صلح را محکوم کرد و وعده داد که عامل آن را تحت پی‌گرد قضایی قرار می‌دهد.

رئیس جمهور افغانستان خطاب به طالبان گفت: طالبان باید نشان دهند که از آتش‌بس سراسری ترس ندارند و به تصمیم لویه‌جرگه مشورتی صلح برای تأمین آتش‌بس سراسری احترام بگذارد.

وی تاکید کرد: الان توپ در زمین طالبان است و طالبان باید به این سوال پاسخ دهد که جنگ جز بدبختی و درد و رنج برای مردم چه دستاوردی داشته است و از سوی دیگر این گروه باید تنوع و اتحاد مردم افغانستان را بپذیرد.

غنی در خاتمه از دستور آزادی 400 زندانی باقیمانده طالبان خبر داد.

نشست اختتامیه لویه‌جرگه مشورتی صلح با حضور محمداشرف غنی، رییس جمهور افغانستان صبح امروز به صورت رسمی آغاز شد.

«حامد کرزی»، رییس جمهور پیشین نیز در روز سوم نشست لویه‌جرگه مشورتی صلح حضور یافت. سایر چهره‌های سیاسی از جمله محمد محقق، محمدکریم خلیلی نیز در نشست امروز حضور دارند.

حامد کرزی پیش‌تر گفته بود که به صورت مشروط از تصمیم لویه‌جرگه مشورتی صلح حمایت می‌کند.

این تصمیم در حالی از سوی لویه جرگه اتخاذ شد که قرار است مذاکرات بین‌الافغانی تا چند روز آینده برگزار شود.

این نشست در قطعنامه‌ای تاکید کرد که با آزادی 400 زندانی طالبان باید مذاکرات صلح فوراً آغاز شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود