درخواست عجیب ترامپ برای حکاکی چهره‌اش بر روی کوهی در آمریکا

دوشنبه 20 مرداد 1399
13:48
درخواست عجیب ترامپ برای حکاکی چهره‌اش بر روی کوهی در آمریکا یک رسانه آمریکایی فاش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا از مدت‌ها پیش به‌دنبال حک شدن چهره‌اش در کنار بنیان‌گذاران آمریکا در کوه «راشمور» است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در تلاش است مقامات این کشور را متقاعد کند که چهره‌اش بر روی کوه «راشمور» حک شود.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌اِن‌اِن»، روزنامه «نیویورک تایمز» روز دوشنبه فاش کرد ترامپ از زمان روی کار آمدن به‌دنبال حک شدن چهره‌اش در کنار چهره بنیان‌گذاران آمریکا در کوه راشمور است.

نیویورک‌تایمز به نقل از فردی مطلع نوشته است، مقامات کاخ سفید سال گذشته این پیشنهاد را با «کریستی نئوم» فرماندار ایالت داکوتای جنوبی که این کوه در آن قرار دارد مطرح کرده‌اند.

نئوم پیش‌تر در مصاحبه‌ای با گفته بود زمانی که برای دیدار با ترامپ به واشنگتن رفته بود، رئیس جمهور آمریکا شخصاً این خواسته را با او در جریان گذاشت و گفت: «می‌دانی آرزوی من این است که صورتم بر روی کوه راشمور کنده شود».

نئوم در ادامه گفت: «وقتی ترامپ این پیشنهاد را مطرح کرد گمان کردم شوخی می‌کند و شروع به خندیدن کردم اما او نخندید، او کاملاً جدی بود».

ماه گذشته ترامپ به مناسبت سالگرد استقلال آمریکا به داکوتای جنوبی سفر کرده و در کنار کوه راشمور به سخنرانی پرداخت. نئوم در استقبال از ورود ترامپ به این ایالت، ماکتی کوچک از کوه راشمور به رئیس‌جمهور آمریکا هدیه داد که صورت وی نیز بر روی آن نقش بسته بود.

ترامپ در واکنش به این خبر جدید، آن را «خبر جعلی» از سوی نیویورک تایمز و سی‌اِن‌اِن دانست و در حساب توئیتری خود نوشت: «هرگز چنین پیشنهادی مطرح نشده است اما بر اساس همه کارهایی که ظرف این سه و نیم سال انجام شده است، شاید بیش از هر رئیس‌جمهور دیگری برایم ایده خوبی به نظر برسد».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در یک پیام توئیتری دیگر، تصویر خود را در کنار چهره روسای جمهور پیشین آمریکا در کوه راشمور منتشر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم