هشدار شرکت نفت یمن درباره احتمال توقف بخش‌های اقتصاد این کشور

دوشنبه 20 مرداد 1399
20:55
هشدار شرکت نفت یمن درباره احتمال توقف بخش‌های اقتصاد این کشور مدیر اجرایی شرکت نفت یمن با بیان اینکه ذخایر سوخت این کشور رو به اتمام است هشدار داد ممکن است بخش‌های اقتصاد این کشور طی روزهای آتی در معرض خطر توقف قرار گیرند.

العالم- یمن

«عمار الاضرعی» مدیر اجرایی شرکت نفت یمن، امروز (دوشنبه)، در گفت‌و‌گو با شبکه «المسیره» از احتمال فروپاشی اقتصاد این کشور خبر داد.

عمار الاضرعی در این خصوص به المسیره گفت: «در ارتباط با بحران فرآورده‌های نفتی، به مرحله بسیار خطرناکی رسیده‌ایم. ما سوخت کافی برای تأمین نیازهای بخش‌های پل و راه‌سازی را نداریم تا بتوانیم راه‌هایی را که در پی جاری شدن سیل بسته شده‌اند، بازگشایی کنیم».

الاضرعی در ادامه گفت که غرامت ناشی از تأخیر در حرکت کشتی‌های نفتی توقیف شده به ۱۰۰ میلیون دلار رسیده است که این مسئله به‌شدت و به‌طور مستقیم یمن را تحت تأثیر قرار داده است.

وی همچنین گفت که شعبه‌های شرکت نفت یمن در استان‌‌های اشغالی در جنوب یمن با بحران مواجه هستند و دولت مستعفی یمن فرآورده‌های نفتی مورد نیاز این استان‌ها را تأمین نکرده است.

«احمد دارس» وزیر نفت و معادن یمن پیشتر اعلام کرده بود که ائتلاف سعودی تنها ۱۷ درصد از نیاز‌های ضروری بخش خدماتی به گازوئیل را آزاد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری