فیلم.. «اصحاب کهف» عراق مسئولیت حمله به اشغالگران آمریکایی را برعهده گرفت

سه شنبه 21 مرداد 1399
02:06
گروه اصحاب الکهف، از گروه‌های مقاومت عراق از انفجار و نابودی یک گذرگاه در مرز کویت که آمریکایی‌ها برای انتقال نیرو و تجهیزات از آن استفاده می‌کردند، خبر داد.

العالم - عراق

گروه اصحاب الکهف،‌ از گروه‌های مقاومت عراق بامداد سه‌شنبه طی بیانیه‌ای از انهدام یک گذرگاه در مرز کویت که آمریکایی‌ها برای انتقال نیرو و تجهیزات از آن استفاده می‌کردند،‌ خبر داد.

اصحاب الکهف در بیانیه خود مسئولیت نابودی تجهیزات و دستگاه‌های دشمن آمریکایی و ویران کردن بخش بزرگی از گذرگاه «جریشان» در مرز عراق و کویت را بر عهده گرفت.

این گروه اعلام کرد که یگان مهندسی آنها با نفوذ به این پایگاه که منطقه امن دشمن به شمار می‌آمد آن را ویران کرده است.

در فیلمی که گروه اصحاب الکهف منتشر کرده،‌ انفجار چند بمب در این گذرگاه دیده می‌شود.

یک منبع عراقی نیز به رسانه‌ها گفت که یک گروه توانسته مواد منفجره را به داخل گذرگاه جریشان برده و انفجارهایی را در داخل این گذرگاه انجام دهد.

گروه‌های مقاومت عراق پس از مصوبه پارلمان این کشور برای اخراج نیروهای خارجی بر ضرورت اجرای سریع‌تر این مصوبه تأکید کرده‌اند.

درخواست برای خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی جزو خواسته‌های اکثر جریان‌های سیاسی در عراق است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد