تسلط ارتش و کمیته‌های مردمی بر مخفیگاه اصلی «القاعده» در مرکز یمن

پنج‌شنبه 23 مرداد 1399
08:57
تسلط ارتش و کمیته‌های مردمی بر مخفیگاه اصلی «القاعده» در مرکز یمن
ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در درگیری‌های شدید با عناصر «القاعده» در استان «بیضاء» موفق شدند بر مخفیگاه اصلی این گروهک تروریستی مسلط شوند و ضربه سنگینی به القاعده وارد کنند.

العالم - یمن

منابع محلی اعلام کردند، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پس از درگیری‌های سنگین با عناصر القاعده موفق شده‌اند بر «عقبه» و «وادی عزج» در استان «بیضاء» واقع در مرز یمن مسلط شوند.

بر اساس گزارش «تحدیث نت»، این منابع از کشته شدن حداقل 12 تن از عناصر از القاعده خبر دادند که بارزترین آنها «ابوحفص الباکستانی»، مسؤول امداد این گروهک موسوم به «الترکی» و «ابوصریمه» از سرکردگان القاعده در «قیفه» استان بیضاء هستند.

وبگاه «الخبر الیمنی» هم در همین زمینه گزارش کرد، گروهک القاعده از مخفیگاه اصلی خود در «یکلا» در منطقه قیفه فرار کرده و با هماهنگی حزب «اصلاح» به استان «شبوه» در جنوب یمن رفته است.

در ادامه این گزارش آمده، نیروهای صنعاء بر بیشتر پایگاه‌های القاعده در مخفیگاه اصلی‌اش در قیفه مسلط شده‌اند که آخرین آنها روستاهای «الحنو و الموطل» در مرکز منطقه یکلا بوده است.

منابع نظامی اعلام کردند، خودروهای گروهک القاعده به «وادی یشبم» در منطقه «الصعید» استان شبوه رسیده‌اند تا پشتیبان نیروهای حزب اصلاح در مقابله با نیروهای شورای انتقالی جنوب (المجلس الانتقالی الجنوبی) وابسته به امارات باشند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استعفای رئیس حزب شاس رژیم صهیونیستی به دنبال سقوط آرای انتخاباتی


واکنش ترامپ به شکست میان‌دوره‌ای؛ گامی بسیار بزرگ رو به عقب


هشدار جهانی نسبت به فاجعه انسانی و غرق شدن چادر آوارگان در غزه


تأکید مصر و ترکیه برای لزوم مهار تنش‌ها در منطقه


آیزنکوت مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، ائتلاف با نتانیاهو را رد کرد+ فیلم


الصادقون: مرزهای عراق گروگان دیکته‌های خارجی نمی‌شود


طوفان مدال در قزاقستان؛ ۱۳ نشان رنگارنگ سهم کوراش ایران


کشتار وحشتناک عربستان در بنی حشیش صنعا/ شمار شهدا و زخمی ها به 70 نفر رسید + فیلم


هشدار رئیس حزب شیعیان پاکستان درباره جنگ‌افروزی


واکاوی وال استریت ژورنال پیرامون از سرگیری جنگ با ایران در کابینه ترامپ