اعتراض یمنی ها به اشغال سقطری از سوی آمریکا، عربستان و امارات

پنج‌شنبه 23 مرداد 1399
13:23
اعتراض یمنی ها به اشغال سقطری از سوی آمریکا، عربستان و امارات یمنی ها به تظاهرات اهالی جزیره سقطری در مخالفت با اشغالگری آمریکا و عربستان سعودی و امارات در این جزیره و پایان دادن به آنچه آنرا کودتای شورای انتقالی جنوب (تحت حمایت امارات) خواندند، واکنش نشان دادند.

العالم - داغ های مجازی

کاربران شبکه های اجتماعی هشتگ " سقطری در اشغال امارات است " را منتشر کردند.

کاربری به نام صالح المهری نوشت:در گذشته، امارات با حمایت خلفان المزروعی برای تاسیس مواضع نظامی در مناطق مهم و حساس جزیره سقطری ، یکی در رأس قطنیان در غرب جزیره سقطری ، دومی در رأس مومی در شرق جزیره سقطری ، سومی در منطقه ساحلی غبه و چهارمی در منطقه ساحلی دکسم. تلاش کرد.

کاربر دیگری به نام فتحی بن لزرق نیز با اشاره به خروج هزاران نفر از سقطری ، نوشت : صدای بلندی که از اعماق سقطری شنیده می شود، تاکیدی بر این است که یمن فروخته نمی شود.

کاربر دیگری به نام حساب سندس در صفحه خود نوشت :درست است که سقطری ، اشغال شده است ، اما هرقدر توافق نامه رياض به مزدوران امارات مشروعيت ببخشد، مطمئنا اين اشغالگری به درازا نخواهد كشید.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله اتهام حضور نیروهایش در یمن را رد کرد


آیت الله آملی لاریجانی: زنجیره شکست‌های سران آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید


آمریکا این واقعیت را بپذیرد که ایران شکست ناپذیر است


نیرو‌های مسلح یمن، یک فروند پهپاد سعودی را سرنگون کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان قشم


سفارت ایران در بیروت: فرقی بین جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها نیست


لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد


فرامین رهبر انقلاب نقشه راه عملیاتی نیروهای مسلح است


سردار بلالی: نیروهای مسلح برای سناریوهای مختلف و نبردی سنگین‌تر آماده‌اند+ فیلم


حماسه حضور؛ تقدیر از بصیرت و همبستگی ملت ایران در ۱۳ آبان