وال‌استریت‌ژورنال: یک یا نهایتاً دو عضو شورای امنیت از قطعنامه‌ آمریکا علیه ایران حمایت می‌کنند

جمعه 24 مرداد 1399
18:25
وال‌استریت‌ژورنال: یک یا نهایتاً دو عضو شورای امنیت از قطعنامه‌ آمریکا علیه ایران حمایت می‌کنند خبرنگار وال‌استریت ژورنال خبر داد که یک یا نهایتا دو عضو شورای امنیت سازمان ملل از قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران حمایت خواهند کرد.

العالم - آمریکا

خبرنگار وال‌استریت ژورنال خبر داد که شنیده‌ها از دیپلمات‌های اروپایی حاکی از آن است که انتظار می‌رود تا پایان امروز، آمریکا نهایتا یک یا حداکثر دو رای در حمایت از پیش نویش قطعنامه خود در تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران بدست آورد.

این در حالی است که پامپئو دقایقی پیش مدعی شد آمریکا هر آنچه در توان دارد به کار خواهد بست تا بتواند تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل را تمدید کند.

رأی‌گیری مجازی در شورای امنیت بر سر قطعنامه آمریکا جهت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران از بامداد امروز آغاز شده است.

خبرنگار خبرگزاری رویترز گزارش داده مهلت این رأی‌گیری تا ساعت ۱۷:۳۰ عصر جمعه به وقت محلی است. نتیجه این رأی‌گیری اندکی بعد در یک جلسه شورا اعلام خواهد شد.

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورده است.

تمرکز اصلی دولت ترامپ در ماه‌های اخیر روی تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران که از روز ۱۸ اکتبر منقضی خواهد شد قرار گرفته است.

انقضای این تحریم‌ها یکی از مفاد توافق هسته‌ای برجام است و آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را میان اعضای شورای امنیت توزیع کرده که خواستار جلوگیری از انقضای این تحریم‌ها است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم