آغاز تولید واکسن کرونای روسی

شنبه 25 مرداد 1399
17:29
آغاز تولید واکسن کرونای روسی وزارت بهداشت روسیه از آغاز تولید انبوه واکسن کرونای ساخته شده در این کشور خبر داد.

العالم- اروپا

وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد: تولید واکسن کرونا موسوم به «اسپوتنیک -و» ساخته شده در مرکز ملی پژوهش های اپیدمیولوژی و میکروب شناسی گاملیا وابسته به وزارت بهداشت روسیه آغاز شد.

در این گزارش به نقل از الکساندر گینزبورگ رئیس مرکز گاملیا گفته شده است: واکسن کرونا در سه کارخانه تولید خواهد شد که فناوری لازم را برای تولید واکسن اعمال کرده اند.

به گفته پروفسور گینزبورگ در ۴۵ روز آینده در هر یک از این کارخانه ها، هر ماه یک میلیون دوز واکسن کرونا تولید خواهد شد و در پایان سال این رقم تا دو میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

انتظار می رود مجموع ظرفیت تولیدی این سه کارخانه در ماه دسامبر به ۵ میلیون دوز در ماه برسد.

گفتنی است واکسن روسی کرونا پس از تزریق آزمایشی آن بر روی گروه هایی از داوطلبان، روز ۲۱ مرداد در روسیه به ثبت رسید.

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه امروز در گزارشی اعلام کرد که در زمان حاضر مرحله سوم آزمایش واکسن اسپوتنیک -و آماده می شود.

در گزارش به نقل از اطلاعات سازمان نظارت بر سلامتی روسیه موسوم به «روس ازدراو نادزور»، خاطرنشان شد که در این مرحله از آزمایش واکسن، دو هزار نفر شامل معلمان و پزشکان شرکت می کنند.

در این مرحله تاثیر واکسن بر افراد بالای سن ۶۰ سال آزمایش می شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز