مشاور بشار اسد: با اشغالگران آمریکایی صحبتی نداریم/ عادی‌سازی با اسرائیل چه سودی دارد؟

يکشنبه 26 مرداد 1399
10:42
مشاور بشار اسد: با اشغالگران آمریکایی صحبتی نداریم/ عادی‌سازی با اسرائیل چه سودی دارد؟ مشاور رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، پاسخ این کشور به تمام پیام‌های آمریکا این است که قبل از خروج اشغالگران از سوریه ، صحبتی در کار نخواهد بود.

العالم - سوریه

«بثینه شعبان» مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس‌جمهور سوریه در گفت‌وگویی با شبکه «المیادین» به تحولات کشورش و منطقه پرداخت.

وی گفت: دلیل هدف گرفتن سوریه، نقش مرکزی آن در منطقه و محور مقاومت است.

شعبان سپس اعلام کرد: پاسخ ما به تمام پیام‌های آمریکا این است که ما جز پس از عقب‌نشینی از خاکمان نمی‌توانیم صحبت کنیم. امکان ندارد که در قبال خاک و کشور خود کوتاهی کنیم و ممکن نیست با اشغالگر قبل از خروج از سرزمینمان گفت‌وگو کنیم.

وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور نامه‌ای را به رئیس جمهور سوریه برای انجام مذاکره مستقیم درباره یک شهروند آمریکایی بازداشت شده در سوریه مطرح کرده است.

مشاور رئیس‌جمهور سوریه افزود: علیرغم آنکه دیگر نظام تک‌قطبی مطرح نیست فقط عرب‌ها از دولت آمریکا می‌ترسند.

وی در خصوص عادی‌سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد: نمی‌دانم منفعت ابوظبی از توافق میان امارات و رژیم صهیونیستی در چیست؟ به کشورهایی که با عادی‌سازی روابط با اسرائیل روی می‌آورند، می‌گویم: سود این کار چیست؟

شعبان گفت: آمریکا با تحریم موسوم به «سزار» دنبال سلب تصمیم‌گیری ملی و حاکمیتی سوریه است.

وی افزود، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه تأکید کرد که سوریه عزیز است و در زمان مناسب تمام خاک آن آزاد خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت