ماهاتیر محمد: توافق امارات با تل‌آویو جهان اسلام را به گروه‌های متخاصم تقسیم می‌کند

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399
01:46
ماهاتیر محمد: توافق امارات با تل‌آویو جهان اسلام را به گروه‌های متخاصم تقسیم می‌کند نخست وزیر سابق مالزی در سخنانی توافق امارات با رژیم صهیونیستی را گامی به عقب توصیف کرد که جهان اسلام را به گروه‌های متخاصم تقسیم می‌کند.

العالم-آسیا

«ماهاتیر محمد» نخست وزیر سابق مالزی گفت که توافق امارات با رژیم صهیونیستی جهان اسلام را به گروه‌های متخاصم تقسیم می‌کند و به تل‌آویو این امکان را می‌دهد تا بر آتش این درگیری‌ها بیفزاید.

وی که با نشریه «این هفته در آسیا» صحبت می‌کرد، افزود: «این توافق، قدرت گروه‌های متخاصم برای کشتار را افزایش خواهد داد و دیگر صلحی حتی میان کشورهای اسلامی وجود نخواهد داشت.»

نخست وزیر سابق مالزی هشدا داد: «این توافق موضع اسرائیل که اعتقاد دارد فلسطین متعلق به اسرائیل است را تقویت می‌کند.»

محمد افزود: «کاملا طبیعی است که فلسطینیان و کسانی که با آرمان فلسطین همراه هستند به این توافق واکنش نشان دهند و این به معنای طولانی شدن جنگ در خاورمیانه است».

هفته قبل بود که واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «محمد بن‌زاید» ولی‌عهد ابوظبی و نتانیاهو به توافق رسیدند که از این به بعد همکاری و روابط مشترک داشته باشند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد