آمریکا امارات را به جنگنده F35 مجهز می کند

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399
11:12
آمریکا امارات را به جنگنده F35 مجهز می کند برخی منابع گزارش دادند که احتمالا آمریکا به عنوان توافقنامه جانبی سازش امارات و رژیم صهیونیستی، امارات را به جنگنده اف 35 مجهز می‌کند.

العالم- آمریکا

برخی منابع آگاه گفتند که آمریکا در حال بررسی فروش جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات در چارچوب توافقنامه جانبی پس از سازش این کشور با رژیم صهیونیستی است.

امارات و رژیم صهیونیستی از هفته گذشته روابط دیپلماتیک خود را علنی کردند که با مخالفت گسترده گروه‌های فلسطینی و کشورهای اسلامی مواجه شد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در کنفرانس خبری گفت که امارات به خرید جنگنده‌های اف ۳۵ ساخت شرکت لاکهید مارتین تمایل دارد.

او افزود که آن‌ها به خرید جنگنده اف ۳۵ تمایل دارند و ما نیز این موضوع را در دست بررسی داریم.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، احتمال فروش جنگنده اف ۳۵ آمریکا به امارات در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که این رژیم با چنین معامله‌ای با امارات مخالفت خواهد کرد و دلیل آن هم ضرورت حفظ برتری نظامی اسرائیل در منطقه است.

بر اساس این گزارش، مذاکرات درباره فروش جنگنده‌های اف ۳۵ و تحویل آن ممکن است چندین سال به طول انجامد و هر دولت آتی آمریکا زمان کافی برای توقف این معامله را خواهد داشت.

به نوشته روزنامه «القدس‌العربی»، یک منبع آگاه در این باره گفت که ترتیبات فروش احتمالی جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات با کمک «جارد کوشنر» مشاور ارشد و داماد ترامپ انجام شده است.

هنوز وزارت دفاع آمریکا و کاخ سفید به این موضوع واکنش نشان نداده‌اند همچنانکه فروش هواپیماها به موافقت کنگره نیز نیاز دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود