وقوع 3 انفجار در کابل 5 کشته و زخمی برجای گذاشت

شنبه 1 شهريور 1399
11:24
وقوع 3 انفجار در کابل 5 کشته و زخمی برجای گذاشت مقامات امنیتی افغانستان از وقوع 3 انفجار پیاپی در کابل و کشته و زخمی شدن 5 نفر خبر دادند.

العالم - جهان اسلام

کابل بامداد امروز (شنبه) شاهد سه انفجار در بخش‌های مختلف این شهر بود که در نتیجه آن یک تن کشته و 4 نفر نفر دیگر نیز زخمی شدند.

«فردوس فرامرز» سخنگوی پلیس کابل درباره جزئیات این انفجارها گفت: انفجار نخست در حوزه هفتم کابل به وقوع پیوست که طی آن یک نفر کشته و 2 غیرنظامی دیگر زخمی شدند.

وی افزود: انفجار دوم در حوزه پانزدهم امنیتی شهر کابل در چهار راه هنگرها رخ داد که یک خودرو پلیس هدف حمله قرار گرفته که 2 نظامی در این حادثه زخمی شدند.

به گفته فرامرز، انفجار سوم در حوزه پنجم امنیتی شهر کابل در منطقه کمپنی رخ داد که تلفاتی در پی نداشت.

این در حالی است که انفجار مین‌های مغناطیسی که بیشتر خودروهای نظامی را هدف قرار می‌دهند در شهر کابل افزایش یافته‌است.

پیش‌تر کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان از افزایش تلفات ناشی از حملات هدفمند ابراز نگرانی کرده بود. این نهاد گفته بود که این حملات را مستندسازی می‌کند و حکومت باید عاملان این نوع حملات را شناسایی کرده به پنجه قانون بسپارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت