مخالفت حزب «الشیوعی» سودان با عادی‌سازی روابط با تل‌آویو

شنبه 1 شهريور 1399
16:06
مخالفت حزب «الشیوعی» سودان با عادی‌سازی روابط با تل‌آویو حزب معارض «الشیوعی» سودان مخالفت خود با هر گونه عادی‌سازی روابط کشورش با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

العالم - آفریقا

«صدیق یوسف» عضو دبیرخانه کمیته مرکزی حزب الشیوعی سودان ضمن مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر حمایت از ملت فلسطین تأکید کرد.

هفته گذشته برخی رسانه‌های سودان به نقل از «حیدر بدوی صادق» سخنگوی رسمی وزارت خارجه این کشور از روابط دیپلماتیک پنهانی بین سودان و رژیم صهیونیستی خبر داده و از عادی‌سازی روابط دو طرف استقبال کرده بود.

وزارت خارجه سودان پس از انتشار این خبر اعلام کرد که بدوی صادق از سمتش برکنار شده و در این وزارتخانه هیچ سمتی ندارد.

طبق گزارش خبرگزاری سودان (سونا)، یوسف درباره درخواست حزب الشیوعی برای انحلال دولت «عبدالله حمدوک» گفت که موضع ما روشن است و ما خواهان انحلال دولت نیستیم بلکه تلاش می‌کنیم که اهداف انقلاب بر اساس برنامه‌ گروه‌های آزادی و تغییر محقق شود و از اقدامات مثبت حمایت می‌کنیم.

وی بر مخالفت با سرکوب تظاهرات‌های مردمی و ممانعت از حق بیان دموکراتیک و مسالمت‌آمیز دیدگاه‌ها تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود