در گفتگو با العالم مطرح شد؛

مفتی قدس: مسئولیت قدس به عهده تمام مسلمانان است

يکشنبه 2 شهريور 1399
22:53
مفتی قدس: مسئولیت قدس به عهده تمام مسلمانان است شیخ محمد حسین مفتی قدس گفت که مسئولیت قدس و مقدسات فلسطین فقط به عهده مردم فلسطین نیست بلکه به عهده تمام مسلمانان است.

العالم – فلسطین

شیخ محمد حسین مفتی قدس در برنامه "ضیف و حوار" شبکه خبری العالم نسبت به حملات گروه های افراطی صهیونیستی به مسجدالاقصی و نمازگزاران آن ابراز نگرانی کرد.

شیخ محمد حسین، توافق عادی سازی رابطه امارات با رژیم صهیونیستی را نقض وحدت عربی دانست و گفت که این توافق مانع انضمام کرانه باختری به رژیم صهیونیستی نشد و به نفع آرمان فلسطین نیست.

وی خاطر نشان کرد که مردم فلسطین، عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را نمی پذیرند و حتی فتوای حرام بودن معامله ترامپ صادر شده است به این دلیل که هدف از این قرارداد دورکردن قدس از امت اسلامی است.

مفتی قدس و فلسطین گفت که قدس با زور اشغال شده و به همین دلیل هیچ حقی برای اشغالگران صهیونیست در این مکان مقدس قائل نیستیم.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد