کاهش موارد ابتلا به کووید-19 در آمریکا در پنجمین هفته پیاپی

سه شنبه 4 شهريور 1399
07:55
کاهش موارد ابتلا به کووید-19 در آمریکا در پنجمین هفته پیاپی برآوردها از کاهش نسبی ابتلا به کووید-19 در آمریکا حکایت دارد.

العالم- آمریکا
به گزارش العالم به نقل از رویترز، بنا بر برآوردهای خبرگزاری رویترز، موارد ابتلا به همه‌گیری کووید-۱۹ در ایالات متحده برای پنجمین هفته پیاپی کاهش یافته است. همچنین شمار درگذشت‌ها در یک هفته اخیر روند نزولی پیدا کرده‌است.
بر این اساس، شمار موارد ابتلا در هفته میلادی اخیر ۱۷ درصد کم‌تر از هفته قبل از آن بود.
روزانه حدود هزار نفر از شهروندان به‌دلیل ابتلا به بیماری ناشی از ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند و در مجموع ۶۷۰۰ نفر در هفته گذشته درگذشته‌اند. این رقم نیز ۹ درصد کم‌تر از دو هفته پیش است.
در هفته منتهی به ۲۳ اوت (یکشنبه هفته جاری)، ۲۹۷ هزار مورد ابتلا در آمریکا ثبت شده‌است. حال آن‌که در میانه ماه ژوئیه (یک ماه قبل) اوج موارد هفتگی در حدود ۴۷۰ هزار مورد بود.
آمریکا همچنان با در نظر گرفتن آمار و ارقام رسمی کشورها، در صدر کشورهای جهان از نظر تعداد شمار بیماران کووید-۱۹ قرار دارد.
آمار رویترز نشان می‌دهد دست‌کم ۱۷۶ هزار و ۸۱۴ شهروند آمریکایی جان خود را به‌دلیل ابتلا به کووید-19 از دست داده‌اند. بیش از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر نیز در ایالات متحده به این بیماری مبتلا شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید