در دفتر رییس جمهوری برگزار شد؛

مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور روحانی + تصاویر

سه شنبه 4 شهريور 1399
13:45
مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور روحانی + تصاویر مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، همزمان با پنجمین روز از ایام ماه محرم الحرام با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور و تعداد محدودی از اعضای دولت و مسئولین نهاد ریاست جمهوری با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و در فضای باز برگزار شد.

العالم- ایران/ سیاسی

در این مراسم که روز سه شنبه برگزارشد، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نقویان در سخنانی با بیان اینکه ذره اعمال انسان در نزد پروردگار متعال محاسبه می شود، تاکید کرد: با این وجود در تاریخ زندگی هر انسانی شرایط ویژه، نقطه عطف و صحنه مهم تصمیم گیری پیش می آید که اگر درآن لحظه و نقطه مهم تصمیم گیری مناسب و خداگونه داشته باشد، خداوند گناهان او را می‌بخشد.

وی گفت: در کربلا نیز یک حرکت، تصمیم و اراده افرادی، زندگی آنان را متحول کرد و مصداق «إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ» شدند.

در این مراسم پس از سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نقویان، یکی از مداحان اهل بیت (ع) در مصیبت واقعه عاشورا و شهادت امام حسین علیه السلام و خاندان و یاران با وفای آن حضرت مرثیه سرایی و نوحه خوانی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد