ساوت چاینا: شورای امنیت بار دیگر به آمریکا «نه» گفت

چهارشنبه 5 شهريور 1399
10:55
ساوت چاینا: شورای امنیت بار دیگر به آمریکا «نه» گفت روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست» چین روز چهارشنبه در تحلیلی نوشت: شورای امنیت با رد درخواست آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه، یک بار دیگر به صورت یکپارچه در برابر واشنگتن ایستاد و هر اقدامی از سوی این کشور را برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران منتفی دانست.

العالم - آمریکا

ساوت چاینا در این مطلب خاطر نشان کرد: حرکت تاریخی شورای امنیت در «نه» گفتن به درخواست آمریکا برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران، مثل بمب هر اقدامی از سوی واشنگتن علیه ایران در سازمان ملل را منفجر و متلاشی کرد.

این روزنامه با اشاره به اینکه واکنش شورای امنیت به درخواست فعال سازی «مکانیسم ماشه» مقام های دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا را بشدت خشمگین کرده است تاکید کرد: «با وجود همه تحرکات آمریکا، ریاست دوره ای شورای امنیت تقاضای این کشور برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران را رد کرد».

گزارش می افزاید که «دایان دیجانی» سفیر اندونزی در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده دارد، گفته است طبق خواست روسیه و چین، نتایج آرای ۱۵ عضو درباره درخواست آمریکا را اعلام کرده است.

وی افزود: همه اعضای شورای امنیت بجز دومنیکن و خود آمریکا اعلام کرده اند مخالف درخواست آمریکا و بازگرداندن تحریم ها هستند و چنین حقی را برای آمریکا که از برجام خارج شده و عضوی از آن نیست قایل نمی دانند.

ساوت چاینا از قول دیجانی آورده است: اعضای شورای امنیت با نگارش نامه هایی اعلام کرده اند که درخواست آمریکا را نمی پذیرند و با این حساب توافق و اجماعی بر سر این موضوع وجود ندارد و ریاست شورای امنیت در موقعیتی نیست که بتواند برای برنامه آینده تصمیم گیری کند.

روزنامه چینی اضافه کرد: با توجه به اظهارات وی، شورای امنیت دیگر دستکم تا زمانی که اندونزی ریاست دوره ای شورای امنیت را برعهده دارد اقدامی درباره درخواست آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه انجام نخواهد داد و نیجر که ماه سپتامبر (شهریور) ریاست دوره ای این شورا برعهده می گیرد خود در کنار چند کشور دیگر در نامه ای تاکید کرده است آمریکا هیچ حقی برای اقدام علیه ایران در این زمینه ندارد و عضوی از برجام نیست بنابراین عملا نیجر هر تقاضایی از سوی آمریکا را مردود دانسته است.

سفرای چین و روسیه نیز بنا به این گزارش از بیانیه شورای امنیت در رد تقاضای آمریکا استقبال کرده اند «جانگ جون» نماینده چین آن را «گامی صحیح در مسیری درست» دانسته و انتقادهای آمریکا از پکن را نیز مردود اعلام کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود