عامل کشتار مسلمانان در نیوزیلند به حبس ابد محکوم شد

پنج‌شنبه 6 شهريور 1399
11:07
عامل کشتار مسلمانان در نیوزیلند به حبس ابد محکوم شد دادگاه نیوزیلند امروز (پنجشنبه) مردی را که با تیراندازی در دو مسجد این کشور ۵۱ تن از نمازگزاران را به قتل رساند، به حبس ابد بدون داشتن حق آزادی مشروط محکوم کرد.

العالم - آسیا

به گزارش روزنامه فرامنطقه ی القدس العربی چاپ لندن ، این اولین بار است که چنین حکمی در نیوزیلند صادر می شود.

« برینتون تارانت » شهروند استرالیایی ۲۹ ساله به اقدام تروریستی خود در سال ۲۰۱۹ اعتراف کرد که طی آن با تیراندازی در دو مسجد در « کرایست چرچ » نیوزیلند ۵۱ نمازگزار را به قتل رساند و سپس فیلم جنایت خود را به طور مستقیم در شبکه اجتماعی فیسبوک منتشر کرد.

اقدام تروریستی تارانت خونبارترین حادثه تیراندازی در تاریخ نیوزیلند به شمار می رود.

وی علاوه بر آن همچنین به دست داشتن در ۴۰ سوءقصد به جان افراد اذعان کرد.

« کامیرون ماندر» قاضی دادگاه عالی در کرایست چرچ گفت صدور حکم برای یک مدت مشخص برای وی کافی نیست.

ماندر در هنگام صدور حکم خطاب به تارانت افزود: جنایات تو آن قدر شرورانه است که اگر تا آخر عمر نیز در زندان باقی بمانی ، باز هم در حد و اندازه جرم و جنایتی که مرتکب شدی ، نیست.

به گفته بازرسان ، تارانت چندی پیش در دادگاه اظهار داشت که به طور برنامه ریزی شده برای کشتار مسلمانان مقیم نیوزلند اقدام کرده است به گونه ای که بتواند بیشترین تعداد قربانیان را از خود برجا بگذارد.

تارانت همچنین در هنگام محاکمه خود را به عنوان یک نژادپرست که خواهان حاکمیت نژاد سفید بر جهان است معرفی کرد . وی همچنین با حکم صادره علیه خود از سوی دادستان مبنی بر بازداشت مادام العمر بدون آزادی مشروط هیچ مخالفتی نکرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی