دادستان کل سعودی خواستار تجدید نظر در مجازات اعدام 3 نوجوان شد

پنج‌شنبه 6 شهريور 1399
17:36
دادستان کل سعودی خواستار تجدید نظر در مجازات اعدام 3 نوجوان شد دادستان کل عربستان سعودی دستور داد تا در مجازات اعدام صادر شده علیه سه شهروند کم سن و سال این کشور تجدید نظر صورت بگیرد.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم به نقل از رویترز، دادستان کل سعودی دستور تجدیدنظر و رسیدگی درباره مجازات اعدام علیه "علی النمر"، "داوود المرهون" و "عبدالله الزاهر" را صادر کرد.

این سه شهروند شیعه عربستانی در سال 2016، در حالی‌ که به سن بلوغ نرسیده بودند، در جریان اعتراضات دستگیر و به اتهامات واهی و ادعایی "ارتکاب جنایت تروریستی" به اعدام محکوم شدند.

"سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه سعودی در آوریل گذشته حکمی صادر کرد که به موجب آن حکم اعدام نوجوانان زیر 18 سال لغو می‌شود.

طبق دستور صادر شده از سوی ملک سلمان، در صورتی ‌که کودک یا نوجوان هنگام ارتکاب جرمی که مجازات اعدام در پی دارد، بین 15 تا 18 سال داشته، کافی است در کانون ویژه نوجوانان به مدت حداکثر 10 سال نگهداری شود.

این سه نوجوان محکوم به اعدام شیعی و از اهالی العوامیه عربستان هستند که پیشتر، سازمان عفو بین الملل، خواستار لغو حکم اعدام آنها شده بود.

بعد از قتل وحشیانه "جمال خاشقچی" روزنامه‌نگار منتقد در کنسولگری سعودی در استانبول طی سال 2018، حقوق بشر در این کشور پادشاهی زیر سوال رفته است. سازمان عفو بین‌الملل در تازه‌ترین گزارش خود تأکید کرد، عربستان سعودی از جمله کشورهایی است که بیشترین حکم اعدام در آن صادر و اجرا می‌شود.

دستگاه قضایی سعودی در سال گذشته میلادی، 184 متهم از جمله یک کودک را اعدام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است