واكنش وزارت خارجه ايران به استعفاى نخست وزير ژاپن

جمعه 7 شهريور 1399
20:29
واكنش وزارت خارجه ايران به استعفاى نخست وزير ژاپن وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به استغفای نخست وزیر ژاپن واکنش نشان داد .

العالم- ایران/ سیاسی

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در ارتباط با استعفای آقای آبه شینزو نخست وزیر پیشین ژاپن اظهار داشت: دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ژاپن از روابط دوستانه و تاریخی برخوردارند و آقای آبه شینزو در هر دو دوره فعالیت بعنوان نخست وزیر ، کمک های ارزنده ای به توسعه روابط دو ملت انجام داده است.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی افزود : جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اراده خود بر تقویت روابط با ژاپن و قدردانی از توجه آقای آبه به روابط دو ملت، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت می نماید.

گفتنی است؛ حزب لیبرال دموکرات ژاپن که قدرت را در دست داد با استعفای شینزو آبه از مقام خود به عنوان نخست وزیر این کشور رسما موافقت کرد.

پیشتر منبع خبری گزراش داده بودند، شینزو آبه نخست وزیر این کشور به دلیل نگرانی های ناشی از وضعیت جسمانی و بیماری از سمت خود کناره گیری می کند.

منابع خبری گزارش دادند در پی انتشار خبر استعفای آبه، بورس توکیو ۲ درصد سقوط کرد.

نخست وزیر ژاپن روز دوشنبه برای دومین بار طی چند روز گذشته برای انجام آزمایش راهی بیمارستان شده بود.

وی روز دوشنبه اولین نخست وزیر ژاپن لقب گرفت که طولانی ترین مدت نخست وزیری را به نام خود ثبت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست


محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی شد


اخطار سپاه به اسرائیل برای توقف جنایات علیه غیرنظامیان لبنان و فلسطین


نایب‌رئیس مجلس: مذاکره نمی‌کنیم/ ترامپ به غلط‌کردن افتاده است


رئیس سازمان اورژانس: ۳۷۹۴ خانم و ۲۰۸ نفر زیر هجده سال در جنگ رمضان شهید شدند


اتحادیه اروپا مذاکره با ایران را برای اتمام جنگ خواستار شد


چه کسی ترامپ را در باتلاق جنگ ایران انداخت؟


شمار پهپادهای منهدم شده دشمن به ۱۳۱ رسید