رویترز: آمریکا در تلاش برای دستیابی به اموال بانک مرکزی ایران در بورس آلمان است

جمعه 7 شهريور 1399
21:47
رویترز: آمریکا در تلاش برای دستیابی به اموال بانک مرکزی ایران در بورس آلمان است افرادی در آمریکا که مدعی آن هستند که قربانی تروریسم ایران هستند طی شکواییه‌ای به دنبال دستیابی به اموال بانک مرکزی ایران در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بورس آلمان هستند.

العالم- آمریکا

اوپراتور بازار سهام آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد افرادی که مدعی‌اند قربانی تروریسم ایران هستند بر اساس شکایتی که در دادگاه نیویورک تنظیم کرده‌اند به دنبال دستیابی به اموال بانک مرکزی ایران در شرکت «کلیراستریم» از زیر مجموعه‌های بورس آلمان هستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بورس آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شکواییه، علیه شرکت کلیراستریم به همراه ایران، بانک مرکزی این کشور و چند موسسه دیگر است.

در این بیانیه آمده است که شرکت کلیراستریم ادعاهای مطرح شده را بی‌اساس دانسته و گام‌هایی برای شکست آن اتخاذ خواهد کرد.

مقامات آمریکایی سال‌هاست که شرکت کلیراستریم را در این باره که آیا قوانین تحریم ایران و پولشویی را نقض کرده، مورد بازخواست قرار داده اند.

بورس آلمان انجام هرگونه اقدام اشتباه در این زمینه را رد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران