کرونا| کمبود شدید تخت‌های بیمارستانی در کره جنوبی

شنبه 8 شهريور 1399
15:30
کرونا| کمبود شدید تخت‌های بیمارستانی در کره جنوبی اوج‌گیری مجدد شیوع کووید-19در کره جنوبی این کشور را با معضل کمبود تخت‌های بیمارستانی مواجه کرده است.

العالم- آسیا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، کره جنوبی روز شنبه، شانزدهمین روز متوالی ابتلای سه‌رقمی شهروندانش را به بیماری کووید-۱۹ پشت سر گذاشت. این امر که از شیوع موج دوم ویروس کرونا در کره جنوبی حکایت دارد، این کشور را با کمبود تخت‌های بیمارستانی مواجه کرده است.
مرکز کنترل و پیش‌گیری بیماری‌های کره جنوبی روز شنبه از ابتلای ۳۰۸ نفر به کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت اخیر خبر داد. بیشتر این افراد ساکن سئول -- پایتخت -- و مناطق افراد آن هستند. کلیسا‌ها، دفاتر اداری، مراکز درمانی و نگهداری افراد سالمند بیشترین تعداد مبتلا را گزارش کرده اند.
بنا بر اعلام مقامات کره جنوبی، در سئول تنها ۴.۵ درصد از تخت‌ها برای رسیدگی به موارد اورژانسی باقی مانده است. این رقم یک هفته پیش ۲۲ درصد بود. به گفته یکی از مقامات ارشد وزارت بهداشت کره جنوبی، منطقه «سئول بزرگ» تنها حدود ۱۵ تخت خالی برای رسیدگی به بیمارانی که شرایطی اورژانسی و دشوار را سپری می‌کنند در اختیار دارد. دلیل این امر نیز وخامت حال تعدادی از مبتلایان به کووید-۱۹ و نیاز مبرم آن‌ها به بستری شدن در بیمارستان‌ها عنوان شده است.
تا کنون ۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر در کره جنوبی به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند و ۳۲۱ نفر بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها