درگیری حامیان و مخالفان ترامپ در پورتلند ادامه دارد 

يکشنبه 9 شهريور 1399
19:40
درگیری حامیان و مخالفان ترامپ در پورتلند ادامه دارد  در ادامه درگیری‌های خونین میان مخالفان و حامیان دونالد ترامپ در شهر پورتلند و کشته شدن یکی از شهروندان، وزارت امنیت داخلی آمریکا از اقدامات آتی برای سرکوب درگیری‌ها و اعتراضات خبر داد. 

العالم ـ آمریکا

چاد ولف وزیر امنیت داخلی آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه‌ "ای بی‌سی " گفت: همه گزینه ها از جمله اعزام نیروهای فدرال برای پایان دادن به اعتراضات اخیر پورتلند روی میز است.

شهر پورتلند طی سه ماه اخیر بعد از کشته شدن جورج فلوید فرد غیر مسلح سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس، به مرکز اعتراضات ضد نژادپرستانه آمریکا تبدیل شده و هم اکنون این شهر صحنه درگیری میان حامیان و مخالفان دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا است.

در ادامه درگیری‌های میان حامیان و مخالفان ترامپ در پورتلند تا کنون یک نفر کشته و مقامات محلی از اعلام آمار دقیق مجروحان اعتراضات اخیر خودداری می‌کنند.

به گزارش ایرنا، به دنبال سرکوب اعتراضات ضد نژادپرستانه، فرمانداری پورتلند قانون منع آمد و شد در شهر برقرار کرده و مردم این شهر نمی‌توانند از هفت صبح تا هفت شب در خیابان‌ها حضور یابند.

پلیس در توییتی خبر داده که تعدادی را در جریان تظاهرات امروز دستگیر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم