لغو پرتاب ماهواره جاسوسی آمریکا در آخرین لحظه

دوشنبه 10 شهريور 1399
00:39
لغو پرتاب ماهواره جاسوسی آمریکا در آخرین لحظه
پرتاب ماهواره جاسوسی آمریکا با شکست مواجه شد و سه ثانیه پیش از زمان تعیین شده برای پرتاب به فضا لغو شد و حداقل برای یک هفته به تعویق افتاد.

العالم - آمریکا

به گزارش تارنمای فضایی، متوقف کردن پرتاب موشک ماهواره‌بر دلتا-۴ تنها سه ثانیه مانده برای فرستادن ماهواره ان رول-۴۴ از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در ساعت سه و ۲۸ دقیقه صبح شنبه صورت گرفت.

به گفته اتحادیه پرتاب یونایتد که کار ساخت حامل ماهواره سنگین دلتا-۴ را برعهده داشته است، سه ثانیه پیش از پرتاب متوجه آتش‌سوزی در موتور سه هسته‌ای این موشک شده‌اند اما خود ماهواره دلتا-۴ آسیبی ندید و در سکوی پرتابماند.

بوئینگ و لاکهید مارتین هم در بیانیه‌ای گفتند "این تیم در حال مرور تمام داده‌ها است و مسیر پیش رو را مشخص می‌کند. زمان بازیابی لازم قبل از تلاش بعدی پرتاب، حداقل ۷ روز است."

برونو رئیس اتحادیه پرتاب یونایتد در یک یادداشت توئیتری نوشت که ماهواره سنگین دلتا-۴ در شرایط مطلوبی قرار دارد. این مشکل ناشی از احتراق بوده که به نظر می‌رسد نقص سیستم‌های زمینی بوده است.

ماهواره ان رول-۴۴ در دلتای سنگین-۴ یک محموله طبقه بندی شده برای دفتر ملی شناسایی است که نظارت بر عملیات ماهواره‌ای جاسوسی ایالات متحده را بر عهده دارد. هدف و طراحی دقیق آن ناشناخته است.

موشک دلتای سنگین-۴ قدرتمندترین ماهواره‌بر اتحادیه پرتاب یونایتد است و می‌تواند بارهایی تا حدود ۲۹ تن را تا مدار پائینی زمین و ماهواره‌هایی تا حدود ۱۴ تن را در مدار بالایی زمین حمل کند.

این دومین بار است که پرتاب موشک ماهواره‌بر دلتا لغو می‌شود. روز پنج‌شنبه (۲۷ اوت) نیز پرتاب نخست این ماهواره به دلیل خرابی در تجهیزات زمینی لغو شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد