ادعای متجاوزان سعودی درباره قایق یمنی

دوشنبه 10 شهريور 1399
04:51
ادعای متجاوزان سعودی درباره قایق یمنی
ائتلاف متجاوز سعودی مدعی شده که یک قایق بدون سرنشین متعلق به نیروهای انصارالله را در جنوب دریای سرخ رهگیری و منهدم کرده است.

العالم - عربستان

ائتلاف متجاوز به یمن روز یکشنبه اعلام کرد که یک قایق متعلق به نیروهای انصارالله یمن را در جنوب دریای سرخ تعقیب و سپس منهدم کرده است.

براساس گزارش شبکه الحدث، ائتلاف سعودی مدعی است که این قایق از بندر الحدیده وتوسط نیروهای انصارالله به قصد عملیات علیه نیروهای ائتلاف اعزام شده بوده است.

«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف گفته، نیروی دریایی ائتلاف روز یک شنبه عصر یک اقدام "تروریستی" توسط نیروهای انصارالله در جنوب دریای سرخ با استفاده از یک قایق و مواد منفجره را ردیابی کرده است.

مالکی مدعی شده است، نیروهای ائتلاف این قایق را که یک تهدید امنیتی و همچنین یک تهدید برای دریانوردی منطقه‌ای و جهانی بوده است را منهدم کرده است.

وی همچنین مدعی شد که نیروهای انصارالله از بندر الحدیده برای شلیک موشکهای بالستیک، ارسال پهپاد و قایقهای بدون سرنشین علیه نیروهای ائتلاف استفاده می‌کنند.

عربستان سعودی همچنین یک شنبه شب از یک جمله پهپادی علیه فرودگاه ابها در خاک خود خبر داد.

سعودیها مدعی هستند که پهپاد انصارالله را بر فراز فرودگاه ابها منهدم کرده‌اند که باعث اصابت ترکشهای آن به بخشی از این فرودگاه شده است.

سعودیها جزئیات بیشتری درباره میزان تخریب فرودگاه ارائه نکرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها