روحانی: توسعه و تقویت روابط راهبردی با همسایگان از اولویت‌های ایران است

دوشنبه 10 شهريور 1399
18:42
روحانی: توسعه و تقویت روابط راهبردی با همسایگان از اولویت‌های ایران است رییس جمهوری توسعه و تقویت روابط راهبردی با همسایگان بویژه در حوزه‌های تجاری و اقتصادی را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران برشمرد و تاکید کرد: پیوندهای تاریخی و فرهنگی ملت‌های منطقه، پایه مستحکمی برای توسعه و ارتقاء بیش از پیش همکاری‌ با کشورهای همسایه و به تبع آن، تامین کننده منافع مشترک ملت‌ها و دولت‌های منطقه است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در دومین نشست «توسعه همکاری با همسایگان» که برای بررسی راه‌های تقویت هر چه بیشتر روابط با کشورهای همسایه و با حضور وزیران مرتبط در کابینه و روسای کمیسیون‌های مشترک همکاری‌های دوجانبه برگزار شد، گفت: تقویت و گسترش هر چه بیشتر همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه می‌تواند نقش مهمی در عبور از مشکلات ایفا کند.

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه روابط خارجی معنای گسترده و بسیار وسیع‌تری از سیاست خارجی دارد، گفت: البته سیاست خارجی بر عهده وزارت خارجه است و در زمینه روابط خارجی همه وزارتخانه‌ها از فرصت ارتباط و تبادلات خارجی برخوردارند و باید از همه ظرفیت‌ها بهره‌برداری کنند.

روحانی با بیان اینکه ملت و دولت ایران همواره در کنار ملت و دولت‌های دوست و برادر همسایه بوده و از گسترش روابط دوجانبه و منطقه‌ای با همسایگان استقبال می‌کند، گفت: ما باید با همه برادرانمان در منطقه و همسایگان ایران با صمیمیت برای توسعه کل منطقه تلاش کنیم. اقتصاد هماهنگ و اشتراکی در منطقه به تأمین صلح و امنیت کمک خواهد کرد.

رییس جمهوری تقویت رفت و آمد میان ملت‌های منطقه و توسعه گردشگری، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و گسترش همکاری‌های بانکی و مالی میان همسایگان را گامی مهم و ارزنده در مسیر تقویت بیش از پیش روابط خواند.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، پس از گزارش وزرای مختلف، همکاری‌های گمرکی و حمل و نقل و تبادل کالا میان بخش‌های خصوصی ایران و کشورهای همسایه از دیگر مواردی بود که در جلسه «توسعه همکاری با همسایگان» مورد تأکید رییس جمهوری قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه