دفتر شبکه تلویزیونی هتاک عراقی به آتش کشیده شد + عکس

دوشنبه 10 شهريور 1399
19:11
دفتر شبکه تلویزیونی هتاک عراقی به آتش کشیده شد + عکس مردم معترض و خشمگین عراق در اعتراض به اقدام موهن شبکه تلویزیونی «دجله» در شب عاشورا، دفتر این شبکه را به آتش کشیدند.

العالم ـ عراق

معترضان خشمگین عرصه امروز (دوشنبه) با حمله به دفتر شبکه تلویزیونی هتاک دجله، تجهیزات و وسایل این شبکه را شکستند و ساختمان آن را آتش زدند.

همچنین به دنبال اقدام موهن تلویزیون «دجله» در شب عاشورا، دادگاهی در بغداد حکم بازداشت مدیر و صاحب این شبکه را صادر کرد.

شورای عالی قضایی عراق روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد، بر اساس شکایت تعدادی از وکلا به دادگاه تحقیق «الرصافه» بغداد در مورد توهین عمدی به مناسک یکی از مذاهب عراق و مطابق متن ماده (۱/۳۷۲) قانون مجازات، دادگاه تصمیم به صدور قرار بازداشت علیه «جمال الکربولی» مالک شبکه ماهواره ای دجله گرفت.

اقدام هتاکانه تلویزیون دجله عراق که در شب عاشورای حسینی صحنه‌های رقص و آواز پخش کرد، افکار عمومی به‌ ویژه شیعیان این کشور را جریحه کرده است.

بسیاری از مردم و فعالان شبکه های اجتماعی در عراق با محکومیت گسترده این اقدام خواستار تعطیلی فعالیت و مجازات عوامل این شبکه شده‌اند.

بر اساس گزارش ها، به دنبال این اقدام گستاخانه تا کنون استانداری های کربلا، نجف، بابل، ذی‌قار و میسان دفاتر نمایندگی شبکه دجله را بسته‌اند.

شبکه تلویزیونی دجله به عنوان یکی از رسانه های فتنه گر در عراق شهرت دارد و به داشتن گرایش های بعثی متهم است.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو