آمریکا دو سایت وابسته به کتائب حزب‌الله عراق را بست

سه شنبه 11 شهريور 1399
15:59
آمریکا دو سایت وابسته به کتائب حزب‌الله عراق را بست آمریکا دو سایت الکترونیکی وابسته به گروه مقاومت اسلامی کتائب حزب‌الله عراق را مسدود کرد.

العالم - عراق

مقامات آمریکایی فعالیت دو سایت الکترونیکی شبکه ماهواره‌ای «الاتجاه» وابسته به کتائب حزب الله عراق را که در فهرست گروه‌های تروریستی واشنگتن قرار دارد، متوقف کردند.

به نوشته پایگاه خبری «شفق نیوز»، در هنگام ورود به دو سایت «Aletejahtv.com» و «Aletejahtv.org» شبکه الاتجاه وابسته به کتائب حزب الله پیامی مبنی بر توقف سایت در چارچوب اقدامات قانونی آمریکا نمایش داده می شود.

کتائب حزب الله عراق از گروه‌های مقاومت عراقی است که آمریکا آن را به نقش داشتن در حملات موشکی مستمر به سفارت خود در بغداد و برخی از پایگاه‌های محل استقرار نظامیان آمریکایی متهم می‌کن و از سال ۲۰۰۹ آن را در فهرست تشکیلات تروریستی قرار داده است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت