برکنار افسران شرکت کننده در تجاوز به یمن ... درگیری درخاندان حاکم و شکست های متوالی

سه شنبه 11 شهريور 1399
19:59
برکنار افسران شرکت کننده در تجاوز به یمن ... درگیری درخاندان حاکم و شکست های متوالی برخی ناظران، اوامر پادشاهی در عبرستان علیه یمن درباره برکناری های جدید را در راستای تنش و درگیری در خاندان حاکم دانستند و برخی دیگر آن را به شکست نظامی در یمن ربط دادند.

العالم - عربستان سعودی

نشریه گاردین در واکنش به این تصمیم نوشت: به دستور ولیعهد سعودی، افسران سعودی که طی سال های گذشته در حمله به یمن نقش داشته اند، پس از شکست در کنترل صنعا پایتخت یمن و شکست های نیروی زمینی پادشاهی سعودی، برکنار شدند.

شایان ذکر است که ملک سلمان، " فهد بن ترکی بن عبدالعزیز آل سعود" ، فرمانده نیروهای مشترک را از کار برکنار کرد و نیز «عبدالعزیز بن فهد»، از سمت خود به عنوان معاون فرماندار منطقه الجوف را در رابطه با اتهاماتی مانند فساد و تعاملات مالی مشکوک در وزارت دفاع به همراه برخی دیگر از افسران و کارمندان برای بازجویی فرستاد.

خبرگزاری عربستان (واس) در توئیتی نوشت: ستاد نظارت و مبارزه با فساد، مسئولیت پی گیری تحقیقات را برعهده دارد.

در این توئیت آمده است که ملک سلمان، به توصیه ولیعهد "مطلق بن سالم الازيمع" معاون رئیس ستاد مشترک ارتش را به سمت فرمانده نیروهای مشترک منصوب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد