نشست «ماکرون»با روسای قوای سه‌گانه عراق در کاخ ریاست‌جمهوری بغداد

چهارشنبه 12 شهريور 1399
14:27
نشست «ماکرون»با روسای قوای سه‌گانه عراق در کاخ ریاست‌جمهوری بغداد رئیس جمهور فرانسه که صبح امروز وارد عراق شده بود، لحظاتی پیش وارد کاخ ریاست‌جمهوری بغداد شد.

الان - عراق

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه که صبح امروز وارد بغداد شد، لحظاتی پیش به کاخ ریاست‌جمهوری عراق در بغداد رفت و با استقبال «برهم صالح» رئیس‌جمهور این کشور مواجه شد.

خبرگزاری رسمی عراق تصاویری از مراسم استقبال صالح از همتای فرانسوی خود منتشر کرد.

لحظاتی پس از انتشار خبر استقبال صالح از ماکرون، پایگاه خبری «الاخباریه»، نوشت: کاخ ریاست‌جمهوری بغداد در حال حاضر میزبان نشست مشترک رئیس‌جمهور فرانسه با روسای قوای سه‌گانه عراق شامل برهم صالح، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر و «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور است.

بنا بر این گزارش در این نشست، «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان و هیأت همراهش که صبح امروز وارد بغداد شده‌اند نیز حضور دارند.

ماکرون نخستین رئیس جمهوری است که از زمان تعیین مصطفی الکاظمی به عنوان نخست‌وزیر در می گذشته، به عراق سفر می‌کند. رئیس‌جمهور فرانسه، دیروز طی یک نشست خبری در بیروت با اشاره به سفر امروزش به بغداد گفت: ما به عراق خواهیم رفت تا با همکاری سازمان ملل، طرح ابتکاری برای حمایت از روند حاکمیت این کشور را ارائه دهیم.

وی امروز پس از ورود به بغداد طی پستی در توئیتر ضمن ابراز خوش‌حالی از اینکه برای نخستین‌بار به عراق سفر کرده نوشت: برای حمایت از عراق در زمان چالش‌ها آمده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، دفتر ریاست‌جمهوری عراق طی بیانیه‌ای درباره پرونده‌های مورد بررسی رئیس‌جمهور فرانسه در بغداد اعلام کرد: این سفر رئیس جمهور ماکرون بر روی تقویت همکاری میان عراق و فرانسه متمرکز خواهد بود به ویژه که پاریس از همکاری با عراق به عنوان یک کشور دارای حاکمیت کامل تمایل دارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: فرانسه برای تقویت اصول همکاری در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی تلاش خواهد کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه در مدت حضورش در بغداد علاوه بر برهم صالح با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر و «نیچروان بارزانی» رئیس‌ منطقه کردستان و شماری از شخصیت‌های سیاسی عراقی دیدار و گفت‌وگو کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد