ظریف: من و همکارانم شبانه روزی تمام وقت خود را برای‌ ناکام کردن فشارها علیه ایران گذاشته ایم

چهارشنبه 12 شهريور 1399
14:29
ظریف: من و همکارانم شبانه روزی تمام وقت خود را برای‌ ناکام کردن فشارها علیه ایران گذاشته ایم ظریف در واکنش به برخی اخبار مبنی بر عدم حضورشدر جلسات هیأت دولت گفت: من و همکارانم شبانه روزی تمام وقت خود را برای‌ ناکام کردن فشارها علیه ایران گذاشته ایم.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز (جهارشنبه) در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص برخی اخبار منتشره در زمینه غیبت او در نشستهای هیأت دولت اظهار داشت: در شرایطی که رژیم ترامپ و صهیونیست‌ها تمامی تلاش خود را برای فشار اقتصادی، سیاسی و امنیتی بر جمهوری اسلامی ایران بسیج کرده‌اند، بنده و همکارانم در وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران به صورت شبانه روزی تمام وقت خود را برای ناکام کردن این تلاش‌ها اختصاص داده‌ایم و از هیچ اقدامی برای سربلندی کشور و برافراشته‌ماندن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی بر فراز سفارتخانه‌های ایران در سراسر جهان کوتاهی نکرده ایم بلکه با دیپلماسی فعال و مبتکرانه حتی در شورای امنیت ملل متحد این پرچم مقدس را همچون خاری در چشمان آمریکا و اذنابش نشانده‌ایم.

ظریف افزود:سه پیروزی بی سابقه دیپلماتیک در شورای امنیت در همین چند هفته هدیه ناقابل دستگاه دیپلماسی به ملت بزرگ ایران در ایام هفته دولت است.

وی در پایان گفت : در این راه سخت اما پرافتخار اگرچه ابزار مناسب و متناسب نیاز است اما هیچ وقفه و کم کاری نخواهیم داشت و برای تامین منافع ملی از هر کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پروژه آمریکا برای غارت نفت عراق (مقایسه تطبیقی با مدل ونزوئلا)


داستان مسخره لوله کش اسراییلی که نتانیاهو از او تقدیر کرد


سرلشکر ایزدی: نیروهای مسلح «غافلگیری‌های فناورانه» برای دشمنان دارند


ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۹۴ حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


اولیانوف: انرژی هسته‌ای حق مسلم تهران است


دولت عراق مجوز ۴۰ پرواز روزانه میان ایران و نجف را صادر کرد


نگرانی رژیم صهیونیستی از پیامدهای خروج آمریکا از عراق


تقلای «گروه هفت» برای مهار بحران انرژی با آزادسازی ۱۰۰ میلیون بشکه از ذخایر


قرارگاه قدس سپاه ؛ انهدام یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان


السودانی با سفیر ایران در عراق دیدار کرد