آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

ذخایر اورانیوم غنی ‌شده ایران به بیش از ۲۱۰۰ کیلوگرم افزایش یافته اما ذخائر آب سنگین ایران به سقف برجام بازگشته است

جمعه 14 شهريور 1399
19:41
ذخایر اورانیوم غنی ‌شده ایران به بیش از ۲۱۰۰ کیلوگرم افزایش یافته اما ذخائر آب سنگین ایران به سقف برجام بازگشته است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش فصلی جدید خود اعلام کرد میزان ذخائر اورانیوم غنی‌شده ایران در مقایسه با دوره سه ماهه قبلی بیش از 500 کیلوگرم افزایش یافته است.

العالم - ایران/ سیاسی

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جدیدترین گزارش خود که امروز جمعه در اختیار اعضای شورای حکام قرار گرفته تأیید کرده که میزان ذخائر اورانیوم غنی‌شده ایران افزایش یافته است.

در گزارش آژانس تصریح شده میزان این ذخائر در حال حاضر 2105 کیلوگرم است که نسبت به گزارش فصلی قبل این نهاد بین‌المللی ۵۳۴ کیلوگرم افزایش یافته است.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آژانس اتمی همچنین گفته میزان ذخائر اورانیوم غنی‌شده ایران به بیش از ۱۰ برابر میزان مجاز در برجام رسیده است.

در این گزارش اعلام شده است که ذخایر آب‌ سنگین ایران در دوره مورد بررسی برای اولین بار از زمان کاهش تعهدات هسته‌ای ایران، بار دیگر به کمتر از 130 تن (حد تعیین‌شده در برجام) بازگشته است.

آژانس در این گزارش تصریح کرده برخی پاسخ‌های ایران درباره کشف اورانیوم در تورقوزآباد با تحلیل‌های آژانس همخوانی دارد. با این حال، آژانس سؤالات مهم دیگری نیز دارد و اخیراً به ایران اطلاع داده است که توضیحات و اطلاعات بیشتری باید درباره این سؤالات به آژانس ارائه شود.»

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرده است که ایران برخلاف توافق هسته‌ای (برجام)، آماده‌سازی‌های لازم در راستای نصب سانتریفیوژهای پیشرفته را انجام داده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل دیپلمات لبنانی از وضعیت بغرنج ترامپ درقبال ایران در آستانه انتخابات میاندوره ای


تشییع ۱۰۰ پیکر شهید تازه تفحص شده شامل ۷۰ کودک در نوار غزه


حمله اشتباهی جنگنده سعودی به مواضع خودی در یمن


سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


تشدید حملات صهیونیستی به بیمارستان و مناطق غیرنظامی در جنوب لبنان


گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عربستان و ترکیه


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد