رژیم سعودی پرونده خاشقچی را مختومه اعلام کرد

دوشنبه 17 شهريور 1399
18:31
رژیم سعودی پرونده خاشقچی را مختومه اعلام کرد
دادستانی سعودی با اعلام احکام نهایی محکومان قتل «جمال خاشقچی» از بسته شدن پرونده این قتل در جنبه عمومی و خصوصی جرم خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

دادستانی سعودی امروز (دوشنبه) با صدور احکام جدیدی در حق محکومان پرونده قتل «جمال خاشقچی» این پرونده را مختومه اعلام کرد.

به نوشته العربیه، دادستانی سعودی با صدور این احکام، اعلام کرد که مسأله قتل جمال خاشقچی در دو جنبه خصوصی و عمومی جرم خاتمه یافته است؛ جنبه خصوصی که با عفو خانواده خاشقچی خاتمه یافت و در خصوص جنبه عمومی جرم نیز پنج تن از محکومان هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شدند و یک نفر نیز به هفت سال و دو نفر هم به ۱۰ سال زندان محکوم شدند.

سخنگوی دادستان سعودی این احکام را نهایی و لازم الاجرا دانست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد