خبر فوری:

هیات رسمی امارات بزودی راهی تل آویو می شود

دوشنبه 17 شهريور 1399
22:05
هیات رسمی امارات بزودی راهی تل آویو می شود امارات عربی متحده در ادامه تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، بزودی هیاتی رسمی را روانه تل آویو می کند.

العالم ـ امارات

خبرگزاری فلسطینی "معا" دوشنبه شب گزارش داد: یک مقام مسئول در رژیم صهیونیستی اعلام کرده است هیات رسمی امارات ظرف دو هفته آینده وارد اسرائیل خواهد شد.

وی که خواست نامش فاش نشود، افزود: این هیات شامل نمایندگانی در زمینه های اقتصاد، علوم، فرهنگ، توریسم و روابط دیپلماتیک خواهد بود و گفت وگوهای متقابلی را با همتایان اسرائیلی انجام خواهد داد.

این دیدار گام دیگری در چارچوب تحرکات متقابل میان ابوظبی و تل آویو است که ماه گذشته عادی سازی روابط را اعلام کردند.

بنیامیین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر گفته بود اسرائیل بزودی از یک هیات اماراتی روی فرش قرمز استقبال خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات عربی متحده ۲۳ مرداد ۹۹ با انتشار بیانیه‌ مشترکی از عادی سازی روابط رسمی ابوظبی و تل‌آویو خبر دادند.

در روزهای اخیر تماس‌ها و روابط دیپلماتیک میان امارات و رژیم صهیونیستی طبق توافق یاد شده افزایش یافته است.

سران سعودی، بحرینی و اماراتی در سال‌های اخیر برای ارتباط با صهیونیست‌ها تلاش‌های زیادی کرده‌اند که با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


جنگ آمریکا علیه ایران سایه گرانی را بر سفره انگلیسی‌ها سنگین‌تر کرد


وزیر امور خارجه کوبا: جنگ علیه ایران جلوه جدیدی از جنایات آمریکا است


ایران، تروریسم اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران را به سازمان ملل کشاند