اینستاگرام، حساب کاربری دو عضو نشریه هتاک شارلی ابدو را موقتاً بست 

دوشنبه 17 شهريور 1399
22:36
اینستاگرام، حساب کاربری دو عضو نشریه هتاک شارلی ابدو را موقتاً بست  حساب کاربری دو عضو هفته‌نامهٔ فکاهی هتاک شارلی ابدو، که تصویر موهن جلد اخیر این نشریه را در اینستاگرام خود بازنشر کرده بودند، موقتا ازسوی اینستاگرام غیرفعال شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش یورونیوز، کوکو، کاریکاتوریست، و لور داسی، خبر‌نگار این نشریه هتاک اخیرا در توییتر خود اعلام کردند که پس از بازنشر طرح جلد اخیر این نشریه، که کاریکاتورهایی هتاکانه و موهن از پیامبر اسلام در آن بود، حساب کاربری اینستاگرامشان مسدود شده است.

کاریکاتوریست این نشریه ملقب به کوکو، کمی بعد ضمن اعلام این که حساب کاربری‌اش دوباره کار می‌کند نوشت: «احتمالا شکایت‌های گسترده از بازنشر طرح جلد این نشریه، سبب شده این حساب‌های کاربری به‌شکل خودکار معلق شوند.»

از سوی دیگر، سخنگوی اینستاگرام در فرانسه اعلام کرد که این حساب‌ها «به اشتباه غیرفعال شده و این شرکت به محض اطلاع از وضعیت، آنها را مجدداً فعال و از صاحبانشان عذرخواهی کرده است.»

ملانی آگازمه،‌ کفرگویی را در قانون لائیک فرانسه مصداق آزادی بیان و یک حق عنوان کرده است!

نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» چهارشنبه گذشته به بهانه سالروز حمله به دفتر این نشریه هتاک، بار دیگر اقدام به انتشار کاریکاتورهای موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) کرد.

هفته‌نامهٔ فکاهی شارلی ابدو زیر عنوان «این همه برای همین» کاریکاتورهای خود از پیامبر اعظم (ص) را بازنشر کرد؛ کاریکاتورهایی که انتشار نخست آنها در سال ۲۰۱۵، به حملهٔ به دفتر این نشریه منجر شد.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»