مدیر رسانه و مربی بدنساز استقلال مشخص شدند

سه شنبه 18 شهريور 1399
20:58
مدیر رسانه و مربی بدنساز استقلال مشخص شدند باشگاه فوتبال استقلال، مدیر رسانه‌ و مربی بدنساز این باشگاه را معرفی کرد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

بنابر اعلام باشگاه استقلال، احمد سعادتمند مدیرعامل باشگاه استقلال، محمدحسین زرندی را به عنوان مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال استقلال در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا منصوب کرد.

همچنین پس از جدایی علی ربانی از تیم فوتبال استقلال و با نظر مجید نامجومطلق، پوریا جراحی به عنوان بدنساز تیم فوتبال استقلال انتخاب شد.

پوریا جراحی دارای مدرک فوق لیسانس فیزیولوژی ورزش است و سابقه کار در تیم‌هایی مثل گل‌گهر، خونه به خونه، آلومینیوم اراک، پاس همدان و ... را در کارنامه خود دارد.

همچنین شاهین صمدیان مربی سابق تیم‌های سایپا، پارسه و گسترش فولاد تبریز هم امروز (سه شنبه) در محل تمرین استقلال حاضر شد تا به صورت رسمی به عنوان دستیار دوم مجید نامجومطلق کار خود را در استقلال آغاز کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری