خبر فوری:

تمدید حالت فوق‌العاده در آمریکا به دلیل «خطر دخالت خارجی در انتخابات»

جمعه 21 شهريور 1399
01:38
تمدید حالت فوق‌العاده در آمریکا به دلیل «خطر دخالت خارجی در انتخابات» رئیس‌جمهور آمریکا دستور داد تا حالت فوق‌العاده در این کشور به دلیل آنچه که «خطر دخالت خارجی» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواند، تمدید شود.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه حالت فوق العاده را در این کشور به دلیل آنچه که «خطر دخالت خارجی» در انتخابات خوانده است، تمدید کرد.

ترامپ در بیانیه‌ای که کاخ سفید آن را روز پنجشنبه منتشر کرده، گفت: حالت فوق‌العاده‌ای که از تاریخ 12 سپتامبر 2018 تا 12 سپتامبر 2020 اعلام شد، اکنون برای یک سال دیگر تمدید شده است.

وی با بیان اینکه هیچ سند و مدرکی دال بر تاثیر هیچ دولت خارجی روی انتخابات یا عملیات شمارش آراء وجود ندارد، هشدار داد که گسترش اخیر دستگاه‌های دیجیتال و فناوری‌های اینترنت باعث بروز نقطه ضعف‌های چشمگیری شده که بر خطر دخالت خارجی در انتخابات افزوده است.

ترامپ تصریح کرد: قدرت تاثیر طرف‌های خارجی روی انتخابات و انتشار تبلیغات و اطلاعات گمراه کننده «همواره خطر بزرگی است که امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا را تهدید می‎کند».

اطلاعات آمریکا بارها روسیه، ایران و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات آینده آمریکا که قرار است در ماه نوامبر برگزار شود، متهم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

شاهکار کمانداران ریکرو در ناگویا؛ تیم ایران با شکست ژاپن به نیمه‌نهایی صعود کرد


سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما


نماهنگ | برادرم؛ عزیزم؛ مایه فخرم


نماهنگ | سرود نصر


روح و راه نصرالله


سید مقاومت؛ صدایی که هرگز خاموش نمیشود


دو سال پس از شهادت؛ وعده صادق همچنان زنده است