تماس پادشاه بحرین با نتانیاهو و تشکر از ترامپ/ شادمانی السیسی از عادی‌سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی

جمعه 21 شهريور 1399
22:57
تماس پادشاه بحرین با نتانیاهو و تشکر از ترامپ/ شادمانی السیسی از عادی‌سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی
رئیس جمهور مصر از پادشاه بحرین به خاطر عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و خیانت آشکار به ملت فلسطین تمجید کرد.

العالم - بحرین

عبدالفتاح السیسی رسما از توافق عادی سازی حکومت بحرین و رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

السیسی مدعی شد من این گام را در راستای تحکیم ثبات و صلح می دانم به گونه ای که صلح عادلانه و دائمی را برای مسئله فلسطین محقق می کند.

از سوی دیگر خبرگزاری رسمی بحرین از تماس تلفنی حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

این رسانه اعلام کرد پادشاه بحرین در تماس با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بر ضرورت دستیابی به صلح فراگیر به عنوان یک گزینه راهبردی! تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، پادشاه بحرین به زعم خود خواستار دستیابی به صلح عادلانه بر اساس راه حل دو دولت و قطعنامه های بین المللی شد.

خبرگزاری رسمی بحرین افزود پادشاه بحرین از تلاشهای دولت آمریکا برای پیشبرد صلح و برقراری امنیت در خاورمیانه تقدیر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود