درگیری مخالفان و موافقان رئیس جمهور لبنان/ ارتش مجبور به تیراندازی شد

شنبه 22 شهريور 1399
20:46
درگیری مخالفان و موافقان رئیس جمهور لبنان/ ارتش مجبور به تیراندازی شد
ارتش لبنان اعلام کرد که برای متفرق کردن معترضان دو طیف در این کشور مجبور شده است تیراندازی کند.

العالم - لبنان

ارتش لبنان اعلام کرد که به دنبال وقوع درگیری بین دو گروه معترض در این کشور، با حضور در صحنه تلاش کرده است که این دو گروه را از هم جدا کند.

در بیانیه‌ ارتش لبنان که شامگاه شنبه بعد از درگیری بین معترضان در شهر بیروت منتشر شده، آمده است: «ارتش برای ایجاد مانع انسانی جهت جدا کردن دو تظاهرات در اطراف کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) تلاش می‌کند و بعد از اقدام معترضان در پرتاب سنگ به نیروهای ارتش و ضرب و شتم آن‌ها و تلاش برای رسیدن به کاخ، ارتش مجبور شده است تیراندازی شده‌ است».

منابع و رسانه‌های لبنانی عصر امروز از تجمع موافقان (عمدتاً از جریان ملی آزاد) و مخالفان میشل عون، رئیس جمهور لبنان در برابر کاخ بعبدا در بیروت خبر دادند. مخالفان عون خواستار کناره‌گیری او از قدرت هستند.

تصاویر و ویدیوهای منتشر شده از اطراف بعبدا نشان می‌دهد که برخی از معترضان به سمت نیروهای ارتش و پلیس سنگ پرتاب کرده و شدیداً با ارتش درگیر شده است.

شبکه «ام‌تی‌وی» لبنان مدعی شد که در این درگیری چند تن زخمی شده است. خبرنگار این شبکه گفت که ارتش برای کنترل اوضاع در اطراف کاخ ریاست جمهوری نیروهای ذخیره و تکاورها را احضار کرده است.

با وقوع انفجار بیروت و وارد شدن خسارت‌های سنگین به پایتخت لبنان، موج جدیدی از نارضایتی‌ها در این کشور آغاز شده است.

2

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد