جزئیات فوت دانش‌آموز گتوندی مبتلا به کرونا

يکشنبه 23 شهريور 1399
17:04
جزئیات فوت دانش‌آموز گتوندی مبتلا به کرونا
فرماندار گتوند جزئیات ابتلا به کرونا و فوت دانش‌آموز هشت ساله اهل منطقه ترکالکی را تشریح کرد.

العالم - ایران

با اشاره به فوت دانش‌آموز گتوندی به دلیل ابتلا به کرونا اظهار کرد: این دانش‌آموز، پسر هشت‌ساله‌ای بود که از بدو تولد بیماری قلبی داشته است.

وی گفت: این دانش‌آموز وضعیت خوبی داشت و با بازگشایی مدارس، تنها یک روز آن هم در یک کلاس چهار نفره مقطع دوم در دبستان ولایت منطقه ترکالکی حضور پیدا کرده بود اما با توجه به بیماری زمینه‌ای، روزهای بعد به مدرسه نرفت.

فرماندار گتوند بیان کرد: دانش‌آموز در روز چهارشنبه (۱۹ شهریورماه) به دلیل عارضه قلبی (سکته) به بیمارستان کارون گتوند منتقل شد که در همین بیمارستان، عملیات احیاء برای وی انجام شد. سپس به بیمارستان گنجویان دزفول و پس از آن به بیمارستان گلستان اهواز انتقال یافت اما متاسفانه این کودک در بیمارستان گلستان اهواز فوت کرد.

وی در خصوص مراحل انجام تست کرونا برای این دانش‌آموز، افزود: تست کرونای وی در دو مرحله منفی بود و بار سوم، مثبت بوده است.

احسانی‌نیا با بیان اینکه مقرر شده که تست کرونا برای همکلاسی‌های این دانش‌آموز انجام شود، گفت: فعلا مدرسه ولایت برای مدت یک هفته تعطیل شده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است