تاریخ درباره رژیم آل خلیفه چگونه قضاوت خواهد کرد؟

تاریخ درباره رژیم آل خلیفه چگونه قضاوت خواهد کرد؟
يکشنبه 23 شهريور 1399 - 22:28

رژیم غیر قانونی بحرین فقط به اعلام عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی اکتفا نکرده بلکه با ادامه بلاهت سیاسی کار را به جایی رسانده که حکم مجازات کارمندان منتقد از سیاست و تصمیمات دولت را صادر کرده است.

العالمدرگوشی

حکم شورای عالی قضایی بحرین مبتنی بر مجازات کارمندانی است که از سیاست و تصمیمات دولت به هر وسیله ای انتقاد کنند، در راستای تلاش برای ممانعت از اعتراض های مردمی ضد تصمیم نظام مبنی بر عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی است زیرا مردم بحرین با برگزاری تظاهرات در منامه پایتخت بحرین و چندین منطقه در اعتراض به اعلام عادی سازی مخالفت قاطع خود را اعلام کردند.

علمای بحرین نیز عادی سازی را محکوم کرده و آن را اعلام دشمنی با مردم دانستند.

اما این تصمیم سبکسرانه اولین تصمیم رژیم آل خلیفه علیه مردم بحرین نیست بلکه این نظام، اقدامات غیر انسانی زیادی از سرکوب تظاهرات تا شکنجه زندانیان و حتی سلب تابعیت شهروندان بحرینی، علیه مردم انجام داده به گونه ای که این اقدام با همه قوانین بین المللی در تضاد است .

بدون شک اقدام نظام بحرین در اعلام عادی سازی با رژیم صهیونیستی پس از امارات، تلاش برای فرار رو به جلو و راضی کردن ترامپ برای تضمین بقایش؛ اخرین میخ بر تابوت این نظامی است که از ابتدای انقلاب مشروعیت خود را از دست داده است زیرا مردم بحرین که ستم های زیادی از آل خلیفه دیده هم اکنون بیش از هر زمان دیگری برای رسوا کردن این نظام و اثبات ابزاری بودن آن برای واشنگتن و ریاض، در صحنه بوده و فقط مجری دستورات است. نظام آل خلیفه در صورت ادامه انقلاب علیه خود ، بزرگترین بازنده این معادله است .

عادی سازی خواسته مردم بحرین نیست و برگزاری تظاهرات در شهرهای بحرین پس از اعلان عادی سازی تاکیدی بر آن است به گونه ای که همه گروه های بحرینی بر غیر قانونی بودن قدرت حاکم تاکید دارند و اینکه این توافق کنار گذاشتن حاکمیت و ملی گرایی و عبور از قانون اساسی و اراده مردمی و نقض امنیت و ثبات است .

شاید این تظاهرات ثابت کرده رژیم صهیونیستی نیز نباید تصور کند اهالی منامه با گل به استقبالش خواهند آمد زیرا شعار انقلابیون بحرین همواره به نفع فلسطین بوده است.

پربیننده ترین خبرها