رئیس مجلس در دیدار نخست‌وزیر اسبق عراق:

ملت‌ها هرگز تسلیم توطئه دشمنان نمی‌شوند

دوشنبه 24 شهريور 1399
16:07
ملت‌ها هرگز تسلیم توطئه دشمنان نمی‌شوند
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروزه مشاهده می شود برخی دولت های عربی تحت فشار مستکبران درصدد عادی سازی اجباری روابط با رژیم صهیونیستی هستند، باید به ملت های آنها توجه شود زیرا مردمان این کشورها حاضر به تحمل رژیم صهیونیستی نیستند.

العالم - ایران/ سیاسی

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که پیش از ظهر امروز(دوشنبه، 24 شهریورماه) با نوری مالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون و نخست‌وزیر اسبق عراق دیدار و گفت گو کرد، با اشاره به اهمیت فعالیت پارلمان ها در پیشرفت کشورها، گفت: نمایندگان پارلمان می توانند با نظارت دقیق بر اجرای قوانین، زمینه رضایتمندی مردم را ایجاد کنند و دستیابی به این مهم عامل وحدت خواهد بود.

رییس قوه مقننه با اشاره به خصائص حکمرانی در جامعه اسلامی تصریح کرد: اگر مسئولان کشورها خصوصا کشورهای مسلمان به وظایف خود به خوبی عمل کنند، بدون شک توطئه های دشمنان نقش برآب خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اگر مشارکت و نقش مردم و ملت ها قوی شود، دولت ها نیز قوی خواهند شد، گفت: بر این اساس اگر امروزه مشاهده می شود برخی دولت ها تحت فشار مستکبران درصدد عادی سازی اجباری روابط با رژیم صهیونیستی هستند، باید به ملت های آنها توجه شود زیرا مردمان این کشورها حاضر به تحمل سلطه مستکبران نیستند.

رییس مجلس با تمجید از رای پارلمان عراق مبنی خروج آمریکا از عراق ، تحقق آنرا گامی مهم خواند.

در ادامه این دیدار نوری مالکی، رهبر ائتلاف دولت قانون و نخست‌وزیر سابق عراق ضمن قدردانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مسئولان جمهوری اسلامی ایران در حمایت مستمر از محور مقاومت ،امنیت و ثبات منطقه و بویژه عراق گفت: قطعا مواضع جمهوری اسلامی ایران موجب شده جبهه مقاومت در برابر توطئه های دشمنان اسلام و مسلمانان ایستادگی کند و به پیروزی برسد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه عادی سازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی موجب بروز چالش برای جامعه اسلامی شده است، تصریح کرد: باید با همفکری و همگرایی در مقابل روند عادی سازی روابط با اشغالگران قدس ایستادگی شود.

رهبر ائتلاف دولت قانون عراق، گفت: روابط انور سادات در مصر با رژیم صهیونیستی در جریان جنگ و شرایط پس از این مهم رخ داد اما این دسیسه اکنون با فشارهای سیاسی و اقتصادی در حال رخ دادن است که باید برای آن تدبیر شود.

مالکی اظهار کرد: اعتقاد دارم ملت های قوی می توانند در برابر نفوذ بیگانگان ایستادگی کنند از این رو اگر دولت ها تسلیم فشار دشمنان شوند، ملت ها مقامت خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام سردار محبی به مردم آمریکا


حماس خواستار بسیج جهان اسلام در پی تعرض بن‌گویر به مسجد ابراهیمی شد


ادامه حملات عربستان به یمن و تعلیق پروازها در فرودگاه «ابها» عربستان


نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش